Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1763083 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9537
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #9270 на: денес во 13:16:05 »
Ако не го земеш ваучерот тепаат тука во ДЕ :D .
Врахос е прекрасно место,плажата е топ, мирно ,во близина е Парга и Превеза за ноќно шетање,близу е Лефкада.

Каде каде подобро од било кое место на краците.
Лани исто бев во Elysium Seaside, нов објект,сопственикот млад дечко,екстра коректен и пријателски настроен.Има подземна гаража за автомобилот да не е на сонце,први ред ,балкон со поглед на море,објектот има сопствени лежалки на плажа.....

Ne e losho Vrahos ama kade kade podobro od bilo koe mesto na kracite ti e premnogu generalno. Ubavo e i tamu skoro ama voopshto pomalce loso nego vrahos.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2314
« Одговори #9271 на: денес во 13:26:56 »
За вкусови не се дискутира,мое мислење,Јонско море не може да се спореди со Егејско,пренатрупаноста на лежалките исто така.Тука ќе застанам,не сакам да бидам сфатен погрешно...
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2375
« Одговори #9272 на: денес во 13:35:59 »
Потврдувам последните 5 одмори ми се на Јонско. Ако чоек сака рајат одмор со Врахос или Амудија нема промаш.
Две години со ред Амудија одиме со мало дете сме плажата е со песок ситна и многу плитка.
Нема гужва и галама ко на краците.
И цените се попристапни.
Плус Парга е блиску за прошетка и вечера.

Отсутен draganamon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 914
« Одговори #9273 на: денес во 13:43:04 »
Ве читам тука за Врахос и вчера погледнав на google да видам каде се наоѓа. На мојот компјутер.
Денес ми пиша сопругата, ова и излегло како рекламен пост. На нејзиниот телефон.
https://www.crnobelo.com/zivot/patuvanje/125045-mirno-grchko-letuvalishte-so-shiroka-plazha-i-tirkizno-jonsko-more-vrahos-e-sovrsheno-begstvo-od-guzhvi

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6332
« Одговори #9274 на: денес во 13:49:34 »
Надолу е многу добро оД Кокино Неро накај Волос, минатата година цел предел го искампирав нема гужви, има феноменални места, туристи послабо. Буквално е грците кај шо си одат за парче раат.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7264
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #9275 на: денес во 13:54:40 »
Не е за со мали деца тој дел, од гугл мапс се гледа дека по 3м е 6м длабоко.  :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9537
« Одговори #9276 на: денес во 14:17:47 »
Jas poslednive 2 godini kampiram na mesto so prethodno mi beshe nejkam da cujam, ama plazata e siroka moreto top okolinata ne me interesira poso od kamp izleguvam za da pazaram i da trcam 😂
Ama i na Jonsko mi bilo ubavo i na kracite mi bilo ubavo, grneralno vo Grcija mi e ubavo od koga ke ja pominam benzinskata posle granica

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7820
« Одговори #9277 на: денес во 14:38:53 »
2 пати бев на Лефкада, 1 на Кефалонија, 1 во Парга. Тој дел таму ми е преубав. Да поднаучат децата да пливаат, пак би идел.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3880
« Одговори #9278 на: денес во 17:55:47 »
Да не се лажеме, убаво е на Халкидики, ама на Јонско е друг свет.
И јас чекам децава да пркнат па да се префрлиме на Јонско со ред, од Крф па надоле.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5419
« Одговори #9279 на: денес во 18:09:35 »
Надолу е многу добро оД Кокино Неро накај Волос, минатата година цел предел го искампирав нема гужви, има феноменални места, туристи послабо. Буквално е грците кај шо си одат за парче раат.
Kaj Volos lani kampiravme i top projdovme. Godinava pak na isto mesto. Malce poise vozenje mi e ama jbg

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15166
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #9280 на: денес во 18:26:06 »
Минатата година Неа Рода,мирно,тивко,немаше хармоникаши и "удавичеш се излази напоље".Годинава закаснивме со одлука каде ќе се оди,па се одлучи за втор крак,ќе видиме како ќе биди.
В година,здравје Шпанија...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D