Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се имам враќано две години по ред, 7 и 8 септември соодветно. На Евзони и двата пати некаде околу 5-6 поручек. Сум чекал 15-30 мин.Ама џабе прашуваш секако, како ти се погоди...
A pravat testovi na granica koj nema ili ne e vakciniran?Цитат: balanar на 03 Септември 2021, 22:16:03 pmСе имам враќано две години по ред, 7 и 8 септември соодветно. На Евзони и двата пати некаде околу 5-6 поручек. Сум чекал 15-30 мин.Ама џабе прашуваш секако, како ти се погоди...Ne, mene za sega me interesira so novite pravila inace za normalno si znam
Ne mi treba test, vakcinirani sme site. Samo me interesira dali se ceka premnogu poradi novite pravila.I dali ako vlegov na bogorodica shto e vneseno vo plf mozam da vlezam vo MK na Dojran preminot
Znaci vcera 1h40min cekav na nasha granica ako nekojnse vraka da znae. Na grcka se pominuva za 2 min a posle snajdise kako mozes.
Јас вчера дојдов од Грција, границите двете ги пројдов за околу 10 минути вкупно, околу 18 часот. Немаше гужва, неколку возила. Грците имаа отворено 2 ленти, нашите 3. Кај нас ни ги проверија тестовите кога се направени и дали се нашите.