Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
јас имам возено по другата рута, солун-ламиа-патра, до ламиа се вози прилично брзо пошто беше скоро цел аутопат, после ламиа имаш некои си 30-40км во планината каде што има рудници а со тоа и камиони, ништо страшно, после е многу лабаво без сообраќај и широк регионален пат до патра, у глобала е солиден пат, сега може е и подобрен за овие 5-6 години.
jas sum bil na odmor vo ohrid i vo grcija i vo bugarija. vo grcija letovo bev 4 dena vo kalitea ama mnogu guzva me fati oti neli prodolzen vikend i ne mi se odi na kracite nekade sakam na ubava plaza pa predlozete nekoe ubavo mesto kaj so moze da se iznagledam milferici 7 do 10 dena ama vodata da e ubava i da ne e mnogu guzva i dlaboko. sakam da odam vo hrvatska ama vikaat mnogu skapo bilo. cena so site zadovolstva da bide okolu 1300 - 1500 evra bez gotvenje oti preku glava od mandzi. haha tesko deka ima nesto sprema baranjevo moe. pozz
Кои смешни цени за all inclusive по турскиве хотели дури да не му се верува на човек. 7 дена цар таму. Паша.