Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1378352 пати)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #3600 на: 15 Мај 2015, 14:06:17 pm »
Неколку пати имам идено во Грција со коли со нови таблици па не ми ставиле налепница кај плавиот дел кај што пишува мк
No turbo, no fun :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #3601 на: 15 Мај 2015, 20:09:29 pm »
Неколку пати имам идено во Грција со коли со нови таблици па не ми ставиле налепница кај плавиот дел кај што пишува мк

и мене неколку пати не ми залепиле, ама еднаш да.. не се знае кога ке му текне на некој шовинист да лепи...

и да.. уште нешто.. не ја лепат више на тоа плавото на таблицата, туку НА ЗАДНО СТАКЛО... ова ви е од лани одприлика... си доаѓа дури и со крпче, да ти го забрише местото на стаклото да нема прашна за поубаво да залепи ХАРТИЕНАТА налепница (оди извади ја после 7-10 дена печење на сонце) на која како што вели, нели, тоа е обавестување дека грција не го препознава како легален симбол или знак употребувањето на ознаката МК на возилата што доаѓаат од скопје...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #3602 на: 15 Мај 2015, 20:12:24 pm »
Ахам фала ви, имам од старите таблици не е проблем, значи лист на граница :) инаку во Аспровалта ќе одам бидејќи имам апартман на мојот газда и ќе го искористам многу поволно :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #3603 на: 15 Мај 2015, 20:17:23 pm »
сакаш да кажеш БЕСПАРИ ке го искористиш :)

ако имаш налепнца МК на гепек, и таа.. покриј ја со нешто или гејладеот цариник ке ти ја влепи оваа налепница врз таа, а не ретко сум видел и по две да турат.. една врз нејзе и една на стакло...

инаку.. остај ти што зборат аспровалта било пензионерско место... ти вака како женет човек сега, не ти треба лудување, туку одмарање.. во аспровалта (неа врасна, врасна паралија, ставрос) тој дел е многу мирен. има таверни, има кафичи ам анема бурни места т.е. дискотеки и такви глупости... право место за одморање... баш право место... ако сакаш бурен провод, ке идеш на друга стана, не во аспровалта.

и уште нешто... идење на одмор, а всшност, љокање како стока на алкохол, и идење секојдневно во дискотека, правење лумперајки не е ОДМОР, туку е замор односно идење на повекедневна забава во странство и трошење на енергија (и многу пари)... грешно перцепирање на термин е тоа...  

:)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
« Одговори #3604 на: 15 Мај 2015, 20:22:44 pm »
онак се си има своја логика и убавина во соодветните години. После назад нема.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #3605 на: 15 Мај 2015, 20:31:43 pm »
Па ќе видеме дали ќе е без пари али како и да е лесно е :) и Онак не сум женет :) немам ништо мк залепено освен налепницата за регистрацијата :) би требало да биде добро да се пробањаме и и сончаме :) за дискотеки ова она ќе видеме лесно е :) инаку да одмор е за одмарање :) со јадење и пиење колку толку :) :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3913
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #3606 на: 15 Мај 2015, 20:34:04 pm »

и мене неколку пати не ми залепиле, ама еднаш да.. не се знае кога ке му текне на некој шовинист да лепи...

и да.. уште нешто.. не ја лепат више на тоа плавото на таблицата, туку НА ЗАДНО СТАКЛО... ова ви е од лани одприлика... си доаѓа дури и со крпче, да ти го забрише местото на стаклото да нема прашна за поубаво да залепи ХАРТИЕНАТА налепница (оди извади ја после 7-10 дена печење на сонце) на која како што вели, нели, тоа е обавестување дека грција не го препознава како легален симбол или знак употребувањето на ознаката МК на возилата што доаѓаат од скопје...
Добро, а што би се случило ако ја одлепам одма налепницата? едноставно ќе кажам дека не ми ставиле...или? не постои таква варијанта? :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #3607 на: 16 Мај 2015, 01:13:40 am »
одлепи ја де... кој ти брани... ама ако те заустави пајо и преку станица провери, за тој ден дека турале ке го јадеш немиен... така ми објасниле... и ја одма кревам глас, а па од кај ке знае кога сум влезен? еми, на пасошот т.е. листот имаш печат нели? и така, ме убедија да непукнеш....

Па ќе видеме дали ќе е без пари али како и да е лесно е :) и Онак не сум женет :) немам ништо мк залепено освен налепницата за регистрацијата :) би требало да биде добро да се пробањаме и и сончаме :) за дискотеки ова она ќе видеме лесно е :) инаку да одмор е за одмарање :) со јадење и пиење колку толку :) :)

извини брат, ама чим 2 години веќе вртиш слики со една иста цуца, а не си од скопје, тоа му доаѓа исто како да си се оженил... башка ан секоја слика си оклештен, се гледа дека ти прија ;D ;D

спреми и изненаџење на лепотицата, запроси ја у грчка на море, во вода... и немора никој да те снима, не се сељачи ;D ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55050
  • Махер
« Одговори #3608 на: 16 Мај 2015, 01:29:49 am »

Добро, а што би се случило ако ја одлепам одма налепницата? едноставно ќе кажам дека не ми ставиле...или? не постои таква варијанта? :D
Ништо. Плаво изолирбанче на сите MK таблици треба да има. Или EU стави си наместо МК.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #3609 на: 16 Мај 2015, 01:45:08 am »
За гејците само еден „наа олкав!!“...

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #3610 на: 16 Мај 2015, 03:09:03 am »
е добро бе, јас имам 22 години, и  кога идам на одмор првин гледам да се одморам, ако има дискотеки е уште еден плус, еднаш двапути ќе отидеш, али секој ден мало морген, така да се зависи од чоекот

скорпион, коа ќе идеш, тркни до Кикладес Бич Бар, и барај една гркинка Димитриа, и поздравија од мене :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10495
« Одговори #3611 на: 16 Мај 2015, 04:09:49 am »
srbjani vo viron xD

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7685
  • Хорска Секција
« Одговори #3612 на: 16 Мај 2015, 23:16:11 pm »
скорпион, коа ќе идеш, тркни до Кикладес Бич Бар, и барај една гркинка Димитриа, и поздравија од мене :)
Да и го фтера еднаш за тебе?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #3613 на: 16 Мај 2015, 23:27:36 pm »
И да и го фтера, пошо ја бев куртон шо не и го фтерав :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7685
  • Хорска Секција
« Одговори #3614 на: 17 Мај 2015, 00:05:27 am »
Се лигавеше цело лето и немаше муда да и се ставиш?
Ум шо идит отпосле не јет ум!