Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1334122 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #300 на: 08 Април 2012, 12:29:08 pm »
Дечки, има некој идено на Санторини, или Закинтос, да ми кажат како се со цени за полупансиони, апартманчиња, преку која агенција, дека досега немам идено преку агенција, обично сами се организиравме ...

Јас бев Закинтос прошла година. Ако идеш планирај кола да изнајмиш за да шеташ секој ден по убави места и плажи. Ако планираш да седиш во центарот со англичаните и србите боље ич неиди, или бар ако идеш немој со девојка иди со бар 4/5 души кои добро ќе љокаат спремни за фајт и една кутија(мислам голема кутија метро на метро) кондоми. Пари над 1000 евра од човек. Иначе убави места има. 

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #301 на: 08 Април 2012, 12:39:41 pm »
Санторини е малце поскапо :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #302 на: 08 Април 2012, 12:53:28 pm »
Дечки, има некој идено на Санторини, или Закинтос, да ми кажат како се со цени за полупансиони, апартманчиња, преку која агенција, дека досега немам идено преку агенција, обично сами се организиравме ...

Јас бев Закинтос прошла година. Ако идеш планирај кола да изнајмиш за да шеташ секој ден по убави места и плажи. Ако планираш да седиш во центарот со англичаните и србите боље ич неиди, или бар ако идеш немој со девојка иди со бар 4/5 души кои добро ќе љокаат спремни за фајт и една кутија(мислам голема кутија метро на метро) кондоми. Пари над 1000 евра од човек. Иначе убави места има. 

ја бев пред некоја година со кола, само смештајот го обезбедив преку агенција (бев со ПЕТ и можам да ги препорачам, како рекоа така беше)......тооооп секоја препорака...... +1 за коментарот на члинк.......иначе моја препорака за одење исклучиво со машко друштво, ако ептен не можеш или не сакаш така, тогаш моја препорака ти е да се сместиш во било кој друг град освен во лаганас, таму ти е ептен турбо журки/пијанки 24/7, само од 7сабајле до 13ч имаш затишје.
иначе, тоооооп плажи и море, со исклучок на градската во лаганас која само на пијан може да не му смета како е и што е.....друго ако те интересира слободно прашај.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #303 на: 08 Април 2012, 13:03:20 pm »
Да бе Лаганас се викаше местото. Ја па центарот... На лаганас мислев.

Иначе јас бев со моја кола и таму најдов смештај. Смештајот беше лудница на боље место никад не сум бил сместен. Ако ме имаш Томи нафејс ѕирни слики.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #304 на: 08 Април 2012, 13:28:26 pm »
Ееее ќе плаќаше патарини, и ќе возеше по крш патишта за малце. :) :) :)

И јас сакам Санторини, ама не е за со кола таму. А не сум навикнат без кола да идам. Во закинтос изнајмивме 2 џипа, 1 кола и 1 веспа. Заебавање до даска.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
« Одговори #305 на: 08 Април 2012, 13:34:14 pm »

Братучед ми преку магелан прашуваа сега да уплатат и им доаѓа по 140 евра од човек

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
« Одговори #306 на: 08 Април 2012, 13:37:58 pm »
Закинтос? Колку дена?

Иначе, фала на сите за инфото :)

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5549
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #307 на: 08 Април 2012, 15:18:32 pm »
Znam deka mozebi nema vrska so temava, ali da ne znaete kolku dena nema da se raboti za 1 maj?
Se vrakam na 30ti vecerta, a na 4ti me ceka svadba kaj blizok covek, pa me interesira dali ke rabotat prodavnicite na 2ri i 3ti?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #308 на: 08 Април 2012, 15:45:46 pm »
Колку што јас знам само 1ви Мај е неработен ден. Така да би требало све да си работи за 2ри и 3ти.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #309 на: 08 Април 2012, 16:16:51 pm »
1 den.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #310 на: 08 Април 2012, 16:33:09 pm »
More kako bi ja zacepal nakaj Istokot, Thailand nekade ic ne bi ja mislel. Ama neka poceka malce :) Ke dojde denot i za takvo odenje.

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
Одг: Re: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #311 на: 08 Април 2012, 17:02:34 pm »
Ako di zs tajland onda Puket,  baraj na net  pred 2-3 godini bea drugarcinja i pominaja ludo i nezaboravno.  Okolu 1300 evra 15 dena uzivanciha u hotel so 5* samo da napomenam ne se preporacuva odenje so zenska ili zena ;) i pazi da ne opalis travestit posto sex turizmot e na maXXX nivo........

Inaku nekoj ako e za odmor so zenska osobeno taze vrska preporacuvam komsiluk Lefkada grcija pat so kola. Odlicna priroda, mirni mesta bez mnogu falama od kafici i diskoteki.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
« Одговори #312 на: 08 Април 2012, 17:18:42 pm »
донесоа колеги видеа од Тајланд, ама таму да идеш само ако си соло ....

седнале во ВИП оделот, со полна кофа пинг понг топчиња, и ги фрлаат одозгора во клубот ...
долу ги собираат згодни девојчиња, и идат горе кај нив, и сега они на кои ним им ги фаќа око, ги оставаат со нив, и после си ги носат во соба ...

presidential suit, со пилот и хелиопад над собата, за 12 дена, околу 800 долари, со платено јадење по избор, инфинити базен, туш кабини со ијпод басс вајб, џакузи и што уште не ...

Мислам дека во Падиа беше сето ова ...

ме викаа да идам, ама се опрчив за гољфот, и пропадна Тајланд ...

Здравје ..

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43723
  • Il Moderatore
« Одговори #313 на: 08 Април 2012, 18:36:59 pm »

ме викаа да идам, ама се опрчив за гољфот, и пропадна Тајланд ...

Ауу лош потег! :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #314 на: 08 Април 2012, 19:20:46 pm »
A be Tommy, za tebe toa e edna mala sitnica. Za mene od Afrika da letam do Istanbul samo e 1200 USD I PLUS 2 DENA !! A tek do Thailand.. A be sedi miren, mi trebaat minimum 3000 USD da stignam do tamu. Ti barem si vo mesto kade sekirata e zbrcana vo med :).
A posle toa tamu kojznae uste kolku ke treba da se opcam (koga vo Uganda 1 vecer e 170 USD vo hotel bez jadenje i koristenje bazen) tek Thailand kolku ke bide !!!