Vaka sega. Ne znam dali pocnuvaat popustite tamu od 20-ti ama sigurno ima od pred kraj na Avgust.
Ako si BIl Teoxenia...ne e loso da ja posetis. Malku dalecku e, oklu 360 km ima od Veles ama definitvno najubaviot odmor sto sum si go pominal so deca vo Grcija!
Ima 3 bazenti, za deca plitok, so sank za drinkanje i golem za plivancija. Site bazenti se so Morska koja so pupmi nos stop se menuva.
Ke ti ja aknat belegzijata i mozes da prais so sakash vo kompleksot na Hotelot.
Hranata bese edna od poubavite s sum gi jadel po Hoteli vo Grcija, izborot i ponudata na jdenja isto taka!
Personal e dosta, da ne recam za Grcki uslovi i preljubezen so gostite. Malata gmi go izgubi tasniceto so pari. licma karta vnatre, documenti, se komplet. Me viknaa na recepcija uste pred da mi kaze i da zabelezi deka i go nema tasniceto, za da mi go vratat. Go nasl nekoj od zaposlenite vo Hotelot, nadvor pred vrata!
Nie plakavme nekade okolu 60 evra po covek ALL INCLUSIVE, za deca do 7 godini ne se plaka.
Plazat e 10 sekundi od hotelot, ima napraveno premin pod patoto za da e moraat decata da pominuvaat preku pat. E sega ne e bas najtopla vodata i ima po nekoe kamce, ama toa e!
Se naogja na tretiot krak, Blizu e do Sveta Gora pa ako si Ljubitel mozes i manastirot da go posetis. sto ne e na odmet.
http://www.booking.com/hotel/gr/theoxenia.en.html?aid=311984;label=theoxenia-p5HMh652VBTvWV19w81UpAS3671668603:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CP7xpKWl5rgCFUi33godQRwAFQEve ti nekoe slikce !