Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Imam edno prasanje do tie sto imaat veke GPS montirano vo kola.Na koj princip odi napojuvanjeto? Dali e baterija vo prasanje ili kabelce povrzano so napojuvanjeto od samata kola? Dali dokolku e vtorata opcija treba da se modificira te probusi vnatresnosta bidejki se razbira nikoj ne saka "kabli" da mu se gledaat pred klimata i radioto Pozz
jas kupiv telefon bozem so gps ama nekako bez internet ne raboti.se raboti za ovoj telefon:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_elm-3057.phpprasav eden decko na pazar 3 dali moze da se instaliraat mapi on mi rece deka telefonov nemal gps voopsto. pa me interesira dali nekoj ima ideja kako da mu stavam mapi i da raboti bez toj proklet internet koj mi ja bilda smetakata. inace zaprimetiv ovdeka vo germanija bara 25 evra za da koristam gps neograniceno.....
не сум сигурен за твојот телефон, но на Nokia-n8 фураш бесплатно, и навигација, а и мапи за спуштање... чак што више, и во области каде што нема рецепција, сателитот покрива и ти дава точна локација ..
Цитат: Tommy на 21 Јули 2011, 14:46:32 pmне сум сигурен за твојот телефон, но на Nokia-n8 фураш бесплатно, и навигација, а и мапи за спуштање... чак што више, и во области каде што нема рецепција, сателитот покрива и ти дава точна локација .. Епа кога не купувате андроид телефони што да ви правам. И GPS и шеснаес миљарди апликации и мапи за истиот....
Јас сум многу задоволен од Н95 машина телефонче и има се
Цитат: DareBmw на 21 Јули 2011, 23:12:49 pmЈас сум многу задоволен од Н95 машина телефонче и има се Епа нема андроид. Ама добро е ако си задоволен
Цитат: Falanga на 21 Јули 2011, 23:27:09 pmЦитат: DareBmw на 21 Јули 2011, 23:12:49 pmЈас сум многу задоволен од Н95 машина телефонче и има се Епа нема андроид. Ама добро е ако си задоволен Ма не ми треба андроид телефончето е машина а имам за продавање samsung galaxy S android не ми треба па го продавам го добив на поклон 320 евра може да биде и н9589387398 модел ... ако нема андроид џабе везе.