Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нема везе јас имам еден пријател што направи собраќајка и кајшот маме му ебал го отворил цел го исекол. Ама при помали брзини во град може да поминеш без ништо а без кајш во истата ситуација можеш дури и да загинеш.
Цитат: chlink на 07 Септември 2011, 13:33:31 pmНема везе јас имам еден пријател што направи собраќајка и кајшот маме му ебал го отворил цел го исекол. Ама при помали брзини во град може да поминеш без ништо а без кајш во истата ситуација можеш дури и да загинеш.Баш такво, нешто сакам да кажам...
Абе загина човек, кочниците на камионот, му откажале... и некаде по тоа узгорниците пред битола, рипна во провалија, а неможел да откачи каишот... му се заглавил за да рипне од камион... јебемти каиш
Цитат: RikiRulz на 07 Септември 2011, 15:55:34 pmАбе загина човек, кочниците на камионот, му откажале... и некаде по тоа узгорниците пред битола, рипна во провалија, а неможел да откачи каишот... му се заглавил за да рипне од камион... јебемти каишAko zaginal od kade znaat deka mu se zaglavil kaisot?
Цитат: RikiRulz на 07 Септември 2011, 15:55:34 pmАбе загина човек, кочниците на камионот, му откажале... и некаде по тоа узгорниците пред битола, рипна во провалија, а неможел да откачи каишот... му се заглавил за да рипне од камион... јебемти каиш A другар ми загина оти не ставил каиш...рекоа полицајциве дека не се отвориле Аирбеговие оти не му бил стаен каишот.!
Е добро правиш собраќајка на голема брзина и што е подобро да те исечи каишот, да останиш на седиште и да бидиш жив од колку да те собираат на делчиња во црни вреќи.Од друга страна па ако свесно треба да избегаш од возилото претставува пречка....