Posle cel den javuvanje po firmite niz SK, cenata za dvata remena so zategaci e okolu 100eur manje vise. Samo da se najde dobar majstor so normalna cena za rabotna raka.
od brendovi najdov : INA, DAYCO, Contitech...
Поздрав, брат каква коисциденција јас имам тотално исто ГП 1.2 Dynamic иста година само chemical grey релативно нов сум на форумов па не сум направил презентација нa количето мое ама ке биде деновиве кај и да е, мене комшии ми се Бурако од Аутомобиле СК и да ти кажам само првиот сервис кај нив се друго кај Љупчо во Злокукани еве ти бројче 071 303 474, типот со брат му работеле порано кај Илија и пред неколку години си отвориле сами сервис. Си ја знаат работата и што е најбитно со нормални цени. Пред недела дена си ги менував гумите во зимски и кога приметив на десното тркало ми масти нешто, кога што да видам манжентата скината, на повеке места прашав и не беше под 1200 денари целиот процес. Кај Љупчо, 300 денари манжетната, 500 ден работна рака и саат време работа и тип топ. Инаку многу мака си видел со ГПто да ти кажам јас да не го урочам до сега на 46000 км жими редовен сервис и таа манжетната не сум сменил ништо. Летово таа сијаличката што е кај подесувањата на вентилацијата рикнала ама не знам да ја сменам и така си остана, пред некој ден гледам пак работи, па не работи, сигурно има некој спој. Поздрав многу