Автор Тема: Lamborghini Sixth Element  (Прочитано 5477 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Одг: Lamborghini Sixth Element
« Одговори #1 на: 12 Мај 2011, 00:27:01 am »
Џиџи бе пааааа... Зашо му го сквернавиш името... "Sixth element"... Звучи ко продужеток на "Fifth Element" со Брус Вилис :)

Убоо си се вика количето "Sesto Elemento"... Пробај, кажи го... А а а? Нели е боље? ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #2 на: 12 Мај 2011, 00:33:38 am »
Џиџи бе пааааа... Зашо му го сквернавиш името... "Sixth element"... Звучи ко продужеток на "Fifth Element" со Брус Вилис :)

Убоо си се вика количето "Sesto Elemento"... Пробај, кажи го... А а а? Нели е боље? ;D
И ти си у право ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #3 на: 12 Мај 2011, 10:31:34 am »
Совршенство е ова... одличен баланс на бои...

Само воланчето да не е црвено !

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #4 на: 13 Мај 2011, 21:26:49 pm »
ако гледаме по тоа дека ревентон не е многу далеку со дизајнот во поглед на првичниот концепт, ондак и гаљардото би имало замена односно наследник кој што ќе изгледа феноменално и ќе биде страшен ѕвер. додуша кога ламбо направиле грда и слаба кола? никат, така што не се потребни коментари ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #5 на: 14 Мај 2011, 01:48:07 am »
ако гледаме по тоа дека ревентон не е многу далеку со дизајнот во поглед на првичниот концепт, ондак и гаљардото би имало замена односно наследник кој што ќе изгледа феноменално и ќе биде страшен ѕвер. додуша кога ламбо направиле грда и слаба кола? никат, така што не се потребни коментари ;D

А ова? :)

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #6 на: 14 Мај 2011, 08:52:01 am »
Rambo-Lambo FTW! :)

Просто го обожавам LM002. Ружно и тешко, али со V12 мотор од Countach. И целото тоа, у среде светска нафтена криза у '80-ти години. Не успеале скоро ич да продадат, додека не улетал Гадафи, и ко што е јебодром по дефиниција, кај може негова армија да се вози у нормални воени возила, рекол - „Ја сакам 100 комада, ама да монтирате високо-калибарни митралези на кров.“ - И му монтирале, и си ги купил. :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #7 на: 14 Мај 2011, 10:16:44 am »
Rambo-Lambo FTW! :)

Просто го обожавам LM002. Ружно и тешко, али со V12 мотор од Countach. И целото тоа, у среде светска нафтена криза у '80-ти години. Не успеале скоро ич да продадат, додека не улетал Гадафи, и ко што е јебодром по дефиниција, кај може негова армија да се вози у нормални воени возила, рекол - „Ја сакам 100 комада, ама да монтирате високо-калибарни митралези на кров.“ - И му монтирале, и си ги купил. :D

Oва не го знаев... Озбилен си, или се зезаш ??? :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #8 на: 14 Мај 2011, 10:45:23 am »
True story. Ја секој ден чекам на вести да видам слики или видео од разнесен LM002 во Либија - ко оноа што незналици амерички во Ирак го користеа за демонстрација на експлозив, или таргет пректис, или што и да беше, што беше на синот на Садам Хусеин.

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #9 на: 14 Мај 2011, 12:52:43 pm »

А ова? :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

hahaha abe vele be, ne mislev na vakvi vozila, ako e za toa togash lambo na pochetokot najgrdi vozila praele, traktori  ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #10 на: 14 Мај 2011, 12:53:48 pm »
pazi choveche koja evolucija od ova poslednovo do ona za koe shto e otvorena temata. strashno :)

Отсутен MKDPetar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 589
« Одговори #11 на: 07 Август 2013, 22:37:31 pm »
На Top Gear поминал малку послабо од Pagani huayra

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #12 на: 07 Август 2013, 22:50:09 pm »
OMG имаме зомби! Искачаат од гроб теми стари повеќе од 2 години! :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #13 на: 07 Август 2013, 23:51:48 pm »
И тоа со погрешен наслов :D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MKDPetar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 589
« Одговори #14 на: 08 Август 2013, 11:16:04 am »
Lamborghini Sesto Elemento - Behind the scenes - Top Gear Series
Top Gear - The Stig spins out in a Lamborghini Sesto Elemento