Автор Тема: Нова наградна игра на Авто Плус - Биди Тест Возач!  (Прочитано 19801 пати)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29676
    • CARclub.mk

Дечки, Авто+ повторно организира наградна игра, каде што можете да бидете тест возач за еден викенд - и да возите Focus MK3, Golf MK6 или Megane GT line.

Повеќе информации тука. На минатата игра osmica8 од нашиот форум ја имаше среќата да биде извлечен, и искрено се надеваме дека пак некој од тука ќе добие награда!

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11742
  • Архитект
osmica8 Се надева дека повторно ќе добие награда. Неговата понежна половинa уште повеќе се надева на наградата. Така да ако не сакате проблеми да прави таму во организација подобро гледајте да бидиме извлечени :D :D :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Можи подетални спецификации за возилата? Уствари дали можи да пишите шо мотори имаат сите. Ова ГТ гледам го има во 180коњи бензин и 160коњи дизел....... НААААААААЈСС!!!! 

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Стварно не знам, ќе се распрашам во Авто+ и ќе пишам.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
Можи подетални спецификации за возилата? Уствари дали можи да пишите шо мотори имаат сите. Ова ГТ гледам го има во 180коњи бензин и 160коњи дизел....... НААААААААЈСС!!!!  

Еммм... Се работи за GT Line, не за GT, така да, претпоставувам дека е само со 3 врати, понашминкана верзија... Рака на срце, не му се исплати на било кој, туку така да даде скапо и релативно моќно возило, во доверба на било кој, и тоа 3 дена... Сепак е кола, не е шестар... Мислам дека се основните верзии, или кои и да ги имаат како демо-возила.

Мада еве, да праша Генералниот, па ќе видиме... :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект

Еммм... Се работи за GT Line, не за GT, така да, претпоставувам дека е само со 3 врати, понашминкана верзија... Рака на срце, не му се исплати на било кој, туку така да даде скапо и релативно моќно возило, во доверба на било кој, и тоа 3 дена... Сепак е кола, не е шестар... Мислам дека се основните верзии, или кои и да ги имаат како демо-возила.

Мада еве, да праша Генералниот, па ќе видиме... :)

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
абе племето нивно, зашо вака напраиле со годините, цел живот за нешто ти фалат години 18 за возачка, 21 за кола над 100коња и за после 23 часот, 25 за награднава игра, па кога ќе напунам 25 ќе неам време, ќе иам работа... па да му ебам матер да му ебам

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
@Kimi Заради тоа што не иде на секого да му дадеш кола да вози - и затоа што тој што ја зема колата потпишува документ за одговорност од штета, итн. Дај му гага кола на 18-годишно дете, ќе ја замота околу прва бандера.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Кога ќе има за Џулиета или МиТО ќе го купам цел тираж на ауто+

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Е сега па и ти, со парите со кои ќе го купиш цел тираж ќе си купиш ново Mito :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Абе нема авто плус, во сите продавници :( во 2 застанав да видам и немаше...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Е сега па и ти, со парите со кои ќе го купиш цел тираж ќе си купиш ново Mito :)

Буквалиста ;D ;D ;D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Мене и да ме извлечат ќе ми се падне Голфот да го возам... :(

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Абе нема авто плус, во сите продавници :( во 2 застанав да видам и немаше...
Во веро кај нас овде имаш.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Јас купив во трафика вчера.