Да си ги мериме?
Ајде, не гарантирам за исходот. Ако има некој што јадел нека не продолжува да ја гледа темава, следуваат грозоморни линкови.
Само за krell, сваќата и пријателите, ајде сва-ќа-ќа-ќе.
http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/toyota/yaris/verso-2000/Конкурентот на Џез, во големина и големина на гепек. Дрога, не благодарам.
Секој може да направи голем гепек. Напикај ја хаубата во пола метро и готово. Има тро' фурни да појајт Џезот за Фокус или Голф. Поготово второто.
@krell дали ти е волку пресуден багажниот простор при избор на кола во овој живот? Сите се сложуваме дека за комбање Џезот е добар. Никогаш пред ова не сум посветил толку внимание на гепекот на едно возило. Нови рекорди се ова за мене. А ќе го изоставиме слабиот и тромав мотор или изгледот на комбе? Си размислил за Шкода Румстер? Чисто како сугестија, да видиш што значи имање простор на S класа во 4 метри и 20цм, односно гепек од 480 литри (1500литри) додека местото на задни седишта е доволно за кратки партии бадминтон.
П.С. За фикусот, признавам Џезот е најкомбест во својата класа. Познавам еден пријател кој го продаде своето комбе Киа, и го замени со Џез кој еднаш годишно му игра улога на комбе. Сосема ми е јасно комбарството во Џез.
Дени за 11000 и нешто ситно се зима Џез 1.2 тренд без ниту евро попуст
Кога беше 15000 1.4 спорт моделот не правев муабет за споредба со било што, цената беше претеризам колку и да ми се допаѓа колата.
А со попуст за кешарица со малку среќа, може да се симне испод 10000 еур (мука ме фаќа на моменти зашто не се стрпив и земав Ц3 дизел )
@DENI Ако донесеш KRELL дома. ќе треба и фикус со саксија за жена/мајка/девојка -ти . Како ќе пренесеш тоа во Polo без Magic Seats финтата?
Дарко
Сепак да не претеруваме.
Дени за 11000 и нешто ситно се зима Џез 1.2 тренд без ниту евро попуст
Кога беше 15000 1.4 спорт моделот не правев муабет за споредба со било што, цената беше претеризам колку и да ми се допаѓа колата.
Машала, не сум забележал дека има верзија од 11.000 европски пари. Знам дека беше: