Автор Тема: Кога да се очекува следен собир ?!?!  (Прочитано 131120 пати)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Одг: Кога да се очекува следен собир ?!?!
« Одговори #105 на: 16 Мај 2011, 10:05:38 am »
Кај тебе поред кола, авие на средина бевте, јас пешки идев, бев со девојчево дапрошетаме пешки малце дека мора да слабеам оделото ми стана тесно ;D па ај до центар до мегдонлдс требаше на п еден милк шејк ама таму немаше од чоколадо па од таму правац на веро кај вас, и кога веќе бев стигнат нит ми се застануваше нит ништо бв преморен.

Иначе кој беше тој со едно бело пежо 106 со некој интересни бандашки што имаше, на раскрсницава кај треска го тресеа алфи???

Не сум јас, моето е златно :)... и не е 1.1 60 кс :):):):)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #106 на: 16 Мај 2011, 10:17:08 am »
Кај тебе поред кола, авие на средина бевте, јас пешки идев, бев со девојчево дапрошетаме пешки малце дека мора да слабеам оделото ми стана тесно ;D па ај до центар до мегдонлдс требаше на п еден милк шејк ама таму немаше од чоколадо па од таму правац на веро кај вас, и кога веќе бев стигнат нит ми се застануваше нит ништо бв преморен.

Иначе кој беше тој со едно бело пежо 106 со некој интересни бандашки што имаше, на раскрсницава кај треска го тресеа алфи???

Сигурно МЦдоналдс почнал да прави нискокалорични Шејкови
 ;D ;D :D :D ;D ;D

Што се тиче планирање на собир и одредување на маршута.

За почеток треба да е нешто пократка релација за да се види како све то функционира па здравје понатаму може и обиколка на Македонија да се прави. Добра идеја е нешто у радиус од 100 км, добра скара, пиење и фудбалче. Ќе се поделиме според националната припадност на нашите љубимци.  ;D
« Последно менување: 16 Мај 2011, 10:19:37 am Cuore Sportivo »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #107 на: 16 Мај 2011, 10:29:34 am »

Сигурно МЦдоналдс почнал да прави нискокалорични Шејкови
 ;D ;D :D :D ;D ;D

Што се тиче планирање на собир и одредување на маршута.

За почеток треба да е нешто пократка релација за да се види како све то функционира па здравје понатаму може и обиколка на Македонија да се прави. Добра идеја е нешто у радиус од 100 км, добра скара, пиење и фудбалче. Ќе се поделиме според националната припадност на нашите љубимци.  ;D

Полека бе другар, едно по едно, диетата ја чувам за крај ;D;D ;D ;D

Иначе за идејата се сложувам.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #108 на: 16 Мај 2011, 10:39:48 am »
Поминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ;D ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее....

Кај помина бе, па не те видов :(  скоро сите бевме собрани... цела банда... останавме до кај 01ч

А, не дојде на обиколница од 11.15- 11.20 со изговор дека си на работа, а?  ;);)

Ама ако, ние фино си се издувавме со IvoEvo X  ;)

Aбе требаше да си идам, све ме болеше од Водно... и сеа сеа сеа... и останав до 01ч...

Овоа Пежо ???

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/479705?searchID=1067714&Idx=23

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #109 на: 16 Мај 2011, 10:55:23 am »
Изгледа дека ова беше, млади деца беа, неколку души.

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #110 на: 16 Мај 2011, 10:57:58 am »
Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија :)

Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането ;D Или си викаш луда машта прави свашта ;) Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... ;D

За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво... ;D

Sportex, извини ама после коментариве од eli428 - мислам дека ти добиваш казна од 4 пива ... ;D
Сале, мислам дека и тебе сега ти е полесно :D
А за неженетите ќе има „утешни“ награди? :)

Епа ајде спремајте ова побрзо пред да се женам.

Иначе и јас ако идеме на некоја ваква дестинација ќе си ја земам жената со мене во кола, она ми е граничник за да не напраам некоја глупост ;D

Djidji: кога би ве возеле жените и кога би ги извадиле обие “гајбине” со звучници и би ставиле гајби со пиво, мислам дека би имало доволно за да се почастите и по повеке од 4пива и безбедно да се вратите дома :)
Velestrumf : утешните награди ќе чекаат на прва патарина или втора :) незнам дали баш ќе бидат во форма на женско тело, ама сигурно знам дека ќе бидат униформирани :)
Chlink:  без жена не се оди ни на мо... :P
« Последно менување: 16 Мај 2011, 10:59:32 am eli428 »
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #111 на: 16 Мај 2011, 11:01:57 am »

Иначе и јас ако идеме на некоја ваква дестинација ќе си ја земам жената со мене во кола, она ми е граничник за да не напраам некоја глупост ;D

Исто и јас, а кренам над 4000 обртаи одма опомена добивам, а ако продолжам можам и по глава да добијам, папучари сме јебига :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #112 на: 16 Мај 2011, 11:06:56 am »

Исто и јас, а кренам над 4000 обртаи одма опомена добивам, а ако продолжам можам и по глава да добијам, папучари сме јебига :)

Мене девојка ми, ми се наљути, зашто во аеродром по булеварот сум возел 140кмч :( хахахаха

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
« Одговори #113 на: 16 Мај 2011, 11:13:00 am »
Бидете среќни што имате кој да ве опоменува, не се жалете :P
А папучари се оние што носат папучи, а не што си ги носат жените со себе :P

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #114 на: 16 Мај 2011, 11:13:43 am »
Цитат

Djidji: кога би ве возеле жените и кога би ги извадиле обие “гајбине” со звучници и би ставиле гајби со пиво, мислам дека би имало доволно за да се почастите и по повеке од 4пива и безбедно да се вратите дома :)
Velestrumf : утешните награди ќе чекаат на прва патарина или втора :) незнам дали баш ќе бидат во форма на женско тело, ама сигурно знам дека ќе бидат униформирани :)
Chlink:  без жена не се оди ни на мо... :P

Хехе у врска болдираното апсолутно се согласуам со тебе, затоа и немам JBL гајба позади у багажник :)
Второ... мрзим утешни награди ;) среќа што се наменети за неженетите :D
A за она последното ... еее извини ама тука не се согласуам со тебе  ::) Бар на тоа место да може чоек на раат да си заврши  работа, без сецкања и незнам, разни други (не)предвидени дејствија ;D
Како гледам само Chlink оди заедно на мо...  8)
« Последно менување: 16 Мај 2011, 11:16:21 am djidji »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #115 на: 16 Мај 2011, 11:17:47 am »

Закачајј , ако ако :)))

Ке му кажам на Аце, веке да не те зима :))))

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
« Одговори #116 на: 16 Мај 2011, 11:19:34 am »
Цитат

Chlink:  без жена не се оди ни на мо... :P

Хехе у врска болдираното апсолутно се согласуам со тебе, затоа и немам JBL гајба позади у багажник :)
Второ... мрзим утешни награди ;) среќа што се наменети за неженетите :D
A за она последното ... еее извини ама тука не се согласуам со тебе  ::) Бар на тоа место да може чоек на раат да си заврши  работа, без сецкања и незнам, разни други (не)предвидени дејствија ;D
Како гледам само Chlink оди заедно на мо...  8)

:D Ме изнасмеа....
За последното и јас се согласувам со тебе, без сецкање :D стрикно на бенЅин, без плин, а за дизел строго забрането :) :) :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
« Одговори #117 на: 16 Мај 2011, 11:21:14 am »

Закачајј , ако ако :)))

Ке му кажам на Аце, веке да не те зима :))))

Ќе си дојдам сама, не се секирај за мене :) :) :)
Веќе еднаш ти кажав, ако сметам да си ОДИШ !!! :P :P :P

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29588
    • CARclub.mk
« Одговори #118 на: 16 Мај 2011, 11:28:53 am »
Дечки, терате многу ОТ..

Отсутен kalco

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 255
  • Audi a3 1.9 TDI
    • Kalco
« Одговори #119 на: 16 Мај 2011, 11:41:26 am »
За инат на chlink предлагам слден собир на 11 Јуни :P