Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кај тебе поред кола, авие на средина бевте, јас пешки идев, бев со девојчево дапрошетаме пешки малце дека мора да слабеам оделото ми стана тесно па ај до центар до мегдонлдс требаше на п еден милк шејк ама таму немаше од чоколадо па од таму правац на веро кај вас, и кога веќе бев стигнат нит ми се застануваше нит ништо бв преморен.Иначе кој беше тој со едно бело пежо 106 со некој интересни бандашки што имаше, на раскрсницава кај треска го тресеа алфи???
Цитат: chlink на 16 Мај 2011, 10:03:52 amКај тебе поред кола, авие на средина бевте, јас пешки идев, бев со девојчево дапрошетаме пешки малце дека мора да слабеам оделото ми стана тесно па ај до центар до мегдонлдс требаше на п еден милк шејк ама таму немаше од чоколадо па од таму правац на веро кај вас, и кога веќе бев стигнат нит ми се застануваше нит ништо бв преморен.Иначе кој беше тој со едно бело пежо 106 со некој интересни бандашки што имаше, на раскрсницава кај треска го тресеа алфи???Сигурно МЦдоналдс почнал да прави нискокалорични Шејкови Што се тиче планирање на собир и одредување на маршута.За почеток треба да е нешто пократка релација за да се види како све то функционира па здравје понатаму може и обиколка на Македонија да се прави. Добра идеја е нешто у радиус од 100 км, добра скара, пиење и фудбалче. Ќе се поделиме според националната припадност на нашите љубимци.
Цитат: RikiRulz на 16 Мај 2011, 09:58:30 amЦитат: chlink на 16 Мај 2011, 09:51:45 amПоминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее.... Кај помина бе, па не те видов скоро сите бевме собрани... цела банда... останавме до кај 01ч А, не дојде на обиколница од 11.15- 11.20 со изговор дека си на работа, а? Ама ако, ние фино си се издувавме со IvoEvo X
Цитат: chlink на 16 Мај 2011, 09:51:45 amПоминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее.... Кај помина бе, па не те видов скоро сите бевме собрани... цела банда... останавме до кај 01ч
Поминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее....
Цитат: Sportex на 15 Мај 2011, 10:42:57 amЦитат: djidji на 14 Мај 2011, 01:05:31 amЦитат: SaleSk на 14 Мај 2011, 00:55:11 am Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането Или си викаш луда машта прави свашта Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво... Sportex, извини ама после коментариве од eli428 - мислам дека ти добиваш казна од 4 пива ... Сале, мислам дека и тебе сега ти е полесно
Цитат: djidji на 14 Мај 2011, 01:05:31 amЦитат: SaleSk на 14 Мај 2011, 00:55:11 am Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането Или си викаш луда машта прави свашта Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво...
Цитат: SaleSk на 14 Мај 2011, 00:55:11 am Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането Или си викаш луда машта прави свашта Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ...
Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија
А за неженетите ќе има „утешни“ награди?
Цитат: velestrumf на 16 Мај 2011, 02:39:52 amА за неженетите ќе има „утешни“ награди? Епа ајде спремајте ова побрзо пред да се женам.Иначе и јас ако идеме на некоја ваква дестинација ќе си ја земам жената со мене во кола, она ми е граничник за да не напраам некоја глупост
Цитат: chlink на 16 Мај 2011, 09:12:33 amЦитат: velestrumf на 16 Мај 2011, 02:39:52 amА за неженетите ќе има „утешни“ награди? Епа ајде спремајте ова побрзо пред да се женам.Иначе и јас ако идеме на некоја ваква дестинација ќе си ја земам жената со мене во кола, она ми е граничник за да не напраам некоја глупост Исто и јас, а кренам над 4000 обртаи одма опомена добивам, а ако продолжам можам и по глава да добијам, папучари сме јебига
Djidji: кога би ве возеле жените и кога би ги извадиле обие “гајбине” со звучници и би ставиле гајби со пиво, мислам дека би имало доволно за да се почастите и по повеке од 4пива и безбедно да се вратите дома Velestrumf : утешните награди ќе чекаат на прва патарина или втора незнам дали баш ќе бидат во форма на женско тело, ама сигурно знам дека ќе бидат униформирани Chlink: без жена не се оди ни на мо...
Бидете среќни што имате кој да ве опоменува, не се жалете А папучари се оние што носат папучи, а не што си ги носат жените со себе
ЦитатDjidji: кога би ве возеле жените и кога би ги извадиле обие “гајбине” со звучници и би ставиле гајби со пиво, мислам дека би имало доволно за да се почастите и по повеке од 4пива и безбедно да се вратите дома Velestrumf : утешните награди ќе чекаат на прва патарина или втора незнам дали баш ќе бидат во форма на женско тело, ама сигурно знам дека ќе бидат униформирани Chlink: без жена не се оди ни на мо... Хехе у врска болдираното апсолутно се согласуам со тебе, затоа и немам JBL гајба позади у багажник Второ... мрзим утешни награди среќа што се наменети за неженетите A за она последното ... еее извини ама тука не се согласуам со тебе Бар на тоа место да може чоек на раат да си заврши работа, без сецкања и незнам, разни други (не)предвидени дејствија Како гледам само Chlink оди заедно на мо...
Цитат: eli428 на 16 Мај 2011, 11:13:00 amБидете среќни што имате кој да ве опоменува, не се жалете А папучари се оние што носат папучи, а не што си ги носат жените со себе Закачајј , ако ако )) Ке му кажам на Аце, веке да не те зима )))