Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4567580 пати)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #14130 на: 01 Февруари 2017, 19:20:24 pm »

А извини какви треба да бидат колите за да те мотивираат  за да се јавиш, ако може да објасниш?

Мене лично само коли со заден погон на тркала, барем 200кс што повеќе толку подобро, бензин без никаков плин никогаш и рачен менувач од 1985-2004 ме интересираат. За такво нешто и 1е да има цена одма се јавувам, ама тоа е само до мене може други луѓе на друго се палат. Поима неам кој се пали на истите коли што сите ги продаваат и многу добро им се знае пазарна цена и зошто би се јавувале на 1е оглас да прашаат цена.
« Последно менување: 01 Февруари 2017, 19:26:14 pm Klen »
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #14131 на: 01 Февруари 2017, 19:21:12 pm »
Ок, џабе правам муабет, тој што сака да купи кола ќе се јави, ќе се договори и ќе си купи кола. Испаѓа како за очи да сум ве фатил, исто како жена да бирате, а не половна кола ебате, крај краева кој го интересира ќе си се јави, нема да се прави паметен во коментари. ;)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #14132 на: 01 Февруари 2017, 19:22:18 pm »
Џабе е муабетот кога со 1 евро цена го рипаат огласот сите. ;D

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
« Одговори #14133 на: 01 Февруари 2017, 19:28:51 pm »
Ок, џабе правам муабет, тој што сака да купи кола ќе се јави, ќе се договори и ќе си купи кола. Испаѓа како за очи да сум ве фатил, исто како жена да бирате, а не половна кола ебате, крај краева кој го интересира ќе си се јави, нема да се прави паметен во коментари. ;)
Сигурно дека нема да се јавувам за секоја кола посебно. има ли некаков плац или каде може да се видат колите (сите или барем повеќето) и таму на лице место муабет

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
« Одговори #14134 на: 01 Февруари 2017, 19:31:42 pm »
Момци, другарче ми се јави, продава голф 1 1.1 бензинец, 79 година, во добра состојба, денес пресно регистриран, цената е 400€, слики ми вети за утре преку ден, па ако во меѓувреме има некој заинтересиран или знае некој заинтересиран, слободно нека се обрати ќе му дадам контакт бројче
No turbo, no fun :)

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #14135 на: 01 Февруари 2017, 19:37:48 pm »
Сигурно дека нема да се јавувам за секоја кола посебно. има ли некаков плац или каде може да се видат колите (сите или барем повеќето) и таму на лице место муабет

Да, да најголем дел од колите му се во лисиче, во двор ги паркира, а дел има и во Тетово. Слободно јави му се за која кола и да те интересира, може да ти покаже и коли од следната пратка што треба да му стигнат. :)
;D ;D ;D

Присутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
« Одговори #14136 на: 01 Февруари 2017, 20:32:08 pm »
Марио вака нај добронамерно.
Јас во моментов барам 2 коли, пред некое време барав за 4ца коли. Сите овие огласи шо беа со 1е ги скокав.
Исто така и другите членови ти кажуваат дека ги рипаат огласите.
Значи вујко ти останува со муштерии кои и не се за купување на кола.

Ако овај Ален ве заебава и си пишува што сака, па сменете го. Земи ти пишувај ги огласите. Сигурен сум дека подобро ќе ги опишиш.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #14137 на: 01 Февруари 2017, 20:40:13 pm »
Арен си е Ален, остајте го.

Него која од колите е стварно 1 евро?  ;D

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #14138 на: 01 Февруари 2017, 20:41:34 pm »
Јави се прашај го ;D
« Последно менување: 01 Февруари 2017, 21:06:25 pm Klen »
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
« Одговори #14139 на: 01 Февруари 2017, 20:54:10 pm »
Еми точно и јас ги прескокнувам и ме нервират огласите без цена, ама кога веќе ги огласи форумџија, може да се јавете незнам што ќе ве кошта, претпоставувам сите имате безплатни минути ;)
Јавете се, кажете си го буџетот и што кола барате па он нека ви даде понуда :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #14140 на: 01 Февруари 2017, 20:57:27 pm »
Без слика и без цена, како да ми бегаат од очите огласите.

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #14141 на: 01 Февруари 2017, 21:12:19 pm »
Марио вака нај добронамерно.
Јас во моментов барам 2 коли, пред некое време барав за 4ца коли. Сите овие огласи шо беа со 1е ги скокав.
Исто така и другите членови ти кажуваат дека ги рипаат огласите.
Значи вујко ти останува со муштерии кои и не се за купување на кола.

Ако овај Ален ве заебава и си пишува што сака, па сменете го. Земи ти пишувај ги огласите. Сигурен сум дека подобро ќе ги опишиш.

Јас ги сфаќам што сакаат да кажат но ме напнаа малце и што е најтрагично, луѓе што не се заинтересирани. Ален пишува така затоа што најверојатно му пали кај тетовчаните, односно клиентелата со која он работи, што во никој случај не го оправдувам.

Ќе му предложам на вујко ми јас да ги ставам колите на оглас, кога ќе бидам послободен со работа. Одамна го размислувам тоа, ама како ќе биде ќе видиме, затоа што одамна соработуваат со Ален.

Еми точно и јас ги прескокнувам и ме нервират огласите без цена, ама кога веќе ги огласи форумџија, може да се јавете незнам што ќе ве кошта, претпоставувам сите имате безплатни минути ;)
Јавете се, кажете си го буџетот и што кола барате па он нека ви даде понуда :)

Ете ти пример друже си разумен човек, што ретко се наоѓа на форумов и тоа е за почит. Обично другите се сеирџии и џаболебари.
;D ;D ;D

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 819
  • Opel zafira 2.0 125 kw
« Одговори #14142 на: 01 Февруари 2017, 22:12:00 pm »
   Ima tuka advokati pa me interesira dali ima osnov da mu se capne nekoja kola na nekoj od oglas po edno evro bideki bas i taa e cenata na oglasot.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
« Одговори #14143 на: 01 Февруари 2017, 22:15:08 pm »
Може, како не. Само ти изрази желба што сакаш да земеш па ке смислиме нешо

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #14144 на: 01 Февруари 2017, 22:20:25 pm »
Стај на ибеј 1 долар кола бај нау да видиме дали може или не може да ти ја земат.