Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4097799 пати)

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1480
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #24270 на: 19 Декември 2021, 22:46:04 pm »
нема спорт дугме ;D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #24271 на: 19 Декември 2021, 23:06:05 pm »
Пред некое време се врткаше иста ваква на фб една за околу 6/6500 евра..

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #24272 на: 21 Декември 2021, 14:36:09 pm »

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8621
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #24273 на: 21 Декември 2021, 16:50:48 pm »
Добра плата.
Прав скопјАнец.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
« Одговори #24274 на: 21 Декември 2021, 17:26:50 pm »
Sega go otkri xavier ?
A za shkodava bilo.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460

Отсутен devourer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 372
  • Мерцедес е мерцедес се друго е кола!
« Одговори #24276 на: 21 Декември 2021, 21:56:28 pm »
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=4161731
Koj saka NAJUBAVO AUDI VO MKD neka poveli :D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13932
« Одговори #24277 на: 22 Декември 2021, 09:41:12 am »

Отсутен Azriel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #24278 на: 22 Декември 2021, 19:14:20 pm »
Seat Leon 1.4 TSI

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #24279 на: 23 Декември 2021, 01:02:49 am »

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
« Одговори #24280 на: 23 Декември 2021, 06:03:41 am »
Koga kje pisat bez denar vlog
Toa vazi dodeka ne sakas da ja nosis na majstor. Togas kje pocne ama sto znae majstorot povekje od nas pa uste koga kje pocne majstorot da naogja maani ovde za krpenje ima ovde ima vamo ima....De bre majstore so edno plaehce i 1000 denari ova se prai ili ja taka ja vozam vekje 1 godina maka nema. Ovde ti frla ulje mu vika sve  e lom....neeee koga menjavme ulje ni se isturi kantata :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #24281 на: 23 Декември 2021, 09:31:07 am »
Toa vazi dodeka ne sakas da ja nosis na majstor. Togas kje pocne ama sto znae majstorot povekje od nas pa uste koga kje pocne majstorot da naogja maani ovde za krpenje ima ovde ima vamo ima....De bre majstore so edno plaehce i 1000 denari ova se prai ili ja taka ja vozam vekje 1 godina maka nema. Ovde ti frla ulje mu vika sve  e lom....neeee koga menjavme ulje ni se isturi kantata :)

Најјако е кога се расправаат со мајсторите. Јас еден така го откачив откако со мајсторот ја разгледавме колата. Тој што продаваше мислеше дека си заминав а јас останав кај мајсторот за друга кола - на дедото да ја види.

Еете го мајмунот доаѓа и почна да се расправа со мајсторот зошто се ми кажувал, му го расипал пазарот ;D

Овој му вика „Чоекот си плати дијагностика, како можам да го лажам?“ овој пак “Абе не мораше се да му кажуваш!“.

Иначе „препорадавачот“ е Дуле од реонски Аеродром работи ПСС како контролор и носи коли од којзнае каде.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #24282 на: 23 Декември 2021, 17:25:47 pm »
Јас имав слична случка.. Гледав кола тука од еден препродавач ме бендиса и му викам дали си слободен да ја носиме кај тој и тој мајстор да ја провериме и да правиме пазар ако е се како што треба.. Абе вика да ја земам жената само од работа ќе те барам за 1 час..
Типот директно си пошол кај мајсторот и му нудел 50 евра за да ме убеди да ја купам колата.. Нормално мајсторот одма ми се јави ми кажа..
Можам да замислам колку пати му има упалено нему и на многу други таа финта..

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1765
« Одговори #24283 на: 23 Декември 2021, 17:41:11 pm »

Најјако е кога се расправаат со мајсторите. Јас еден така го откачив откако со мајсторот ја разгледавме колата. Тој што продаваше мислеше дека си заминав а јас останав кај мајсторот за друга кола - на дедото да ја види.

Еете го мајмунот доаѓа и почна да се расправа со мајсторот зошто се ми кажувал, му го расипал пазарот ;D

Овој му вика „Чоекот си плати дијагностика, како можам да го лажам?“ овој пак “Абе не мораше се да му кажуваш!“.

Иначе „препорадавачот“ е Дуле од реонски Аеродром работи ПСС како контролор и носи коли од којзнае каде.

Да не има плац нешто?  Знам еден од таму ама нз дали е истиот.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4759
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #24284 на: 23 Декември 2021, 18:34:18 pm »
Никој....апсолутно никој: . . .
20 годишни УБЕР дотерани северџани со секојдневно шишана фризура и најновиот ипхон у рука: Abe ti vikam cel zivot so koli rabotam ja babyush, site fori gi znam, ama poshten sum.....ko poshta he he....nego srcka, daj za mene makJato vo golema do gore i ne stedi na mleko slusasH! (saka da go zeme ovaa ama ja iam dupeno vise).

Да сакаш од мал да бидеш сељак....јебига.