Ќе завршиш со кашкаи 
Ако ми е тоа судбината...
@Bicikle Одбери 1-2 коли што највеќе ти се допаѓаат и сконцентрирај се на нив. Ако не си точно решен каква сакаш, како што кажа и самиот попара ќе ти се направи умот 
Се испостави дека тие што ги одбрав се од сомнителни плацеви, ианку bmw 530D 2005-6 год за 6-7 илјади звучи добро, ама нереално.
Уште голфот 6 ката да говидам во живо(од пред некој пост), иако ми има сомнително ниска цена, ама ќе пушта нозе го гостивар, ради шубето.
Не го знам, ама можам наредната недела да го ѕирнам за тебе ако ми речеш.
Клаберот @Mihail има ваков Форд, не знам точно дали е седан или хечбек верзијата, со истиот мотор. Планирам и јас да купувам ваков.
Ако испадниш на муабет со некој арно, да не те шетам по ладново. На пример да не има некој дефект скап, да не е тумбан ова она.
Инаку километрите, па јбг, поарно со 300.000 реални него од 570.000 на 170.000 вратено.
на таја километража најверојатно ( или нешто порано) би требало да се смени ламела, лагерите, гумици од подвозје, такви работи, по мое. Или му се за мењавање, или се скоро сменети, би било добро да се прочита некое мислење од тие што го возат, да не пра празни муабети.