Edinstveno sho e 2004,da bese 2007-8 ke recam taa cena.
Inaku 4500 za A6 3.0tdi mozi da platis za nekoe so smeneti 10gazdi,odrzuvano so тељ i klesta.
Za ova Audi gore dolu maks 6500 i toa e mnogu,6000 e realna cena.
Збориме за лимузина од висока класа, годината и километражата не игра голема улога,докажано е дека 3.0ТДИ се добри мотори ( ако ги одржуваш правилно и како што тереба, како што е објаснето во описот).Може цената е малце висока ама на крај па пишал и да се понудат предлози, сигно може да се спушти.
Како тоа не играат улога годините и километрите? Си се возел во некоја ваква лимузина со различна старост и број на километри? Јас се имам возено во иста ваква со 100к км(може и помалку) и со 300к км во истата кола. Многу има разлика во тоа како пали, како работи моторот, колку штракоти ланецот на палење (ова не е секогаш со ист интензитет и може да се излажиш дека е во ред), како треси менувачот при менување брзини (воедно сменет нов менувач на околу 250-300к км) Зборувам за прв газда и за реални километри, за оваа од огласов не се знае колку километри има. Многу напишал дечкото и се пофалил како се функционира перфектно, а да појдиш на лице место гарант има повеќе работи што не се како што треба.
Јас да купам кола (еве Дени вели нови се таблиците, ја нема долго време), да ја дотерам со убави гуми, сервис на се можно, да работи перфектно мотор и мењач и да ја продадам, не ми е баш ок.
Како и да е, секој со свое размислување и свој есап, ама 8к за оваа во никој случај не давам.