Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4554391 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #19050 на: 14 Јануари 2019, 16:00:11 pm »
Друг ќе си мисли дека е фабрички м пакет со лајсни од М5. :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #19051 на: 14 Јануари 2019, 16:09:09 pm »
Не би рекол дека е калемено, ништо страшно ако ставил спортски браници.. Али молец бара фабрика е39ка..

Баш најдов слики кај што е спремно за фарбање али не би ставал на форум.. Беше на друг даре, фабрика беше стандард е39, тој го среди све, па потоа го зема даре од форумов и сега ја продава некој друг колата..

Друга работа што некаде на бмв клуб пишуваше дека е 525и и потоа наеднаш излезе дека е 528..

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #19052 на: 14 Јануари 2019, 16:15:56 pm »
Не би рекол дека е калемено, ништо страшно ако ставил спортски браници.. Али молец бара фабрика е39ка..

Баш најдов слики кај што е спремно за фарбање али не би ставал на форум.. Беше на друг даре, фабрика беше стандард е39, тој го среди све, па потоа го зема даре од форумов и сега ја продава некој друг колата..

Друга работа што некаде на бмв клуб пишуваше дека е 525и и потоа наеднаш излезе дека е 528..
Сменет мотор, цела префарбана, сменети фарови, сменети браници. Не е калемена, за личен ќеиф е САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ...

Инаку и јас сум за стакло петица е39, како што бара Молец, ама до сега не сум сретнал во таква состојба да се продава, зошто луѓето си ги ценат и чуваат.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #19053 на: 14 Јануари 2019, 16:17:20 pm »
Од кај е сега ова дека е сменет мотор? Инаку @S16-HGT имаше пишано за некоја фабричка Е39 530i.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #19054 на: 14 Јануари 2019, 16:24:50 pm »
На фб бмв клуб..

Сменет мотор, цела префарбана, сменети фарови, сменети браници. Не е калемена, за личен ќеиф е САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ...

Инаку и јас сум за стакло петица е39, како што бара Молец, ама до сега не сум сретнал во таква состојба да се продава, зошто луѓето си ги ценат и чуваат.
Имам јас стакло состојба али не ми паѓа на ум да ја продавам.. Завчера баш купив ббс бандажи 18ки... Едино фарови сменив од тие редизајн со лупи и спортски спирали му ставив, али ги чувам и фабричките..

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6992
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19055 на: 14 Јануари 2019, 16:29:43 pm »
Ве молам за дефиниција што е тоа стакло состојба, јас во животот сум немал стакло кола, може затоа што никогаш не сум имал кеш за во салон.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #19056 на: 14 Јануари 2019, 16:31:40 pm »
Стакло = Одлично ?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19057 на: 14 Јануари 2019, 16:33:56 pm »
Па ти имаш стакло кола, и ти треба да објасниш.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2167
« Одговори #19058 на: 14 Јануари 2019, 16:41:46 pm »
Ве молам за дефиниција што е тоа стакло состојба, јас во животот сум немал стакло кола, може затоа што никогаш не сум имал кеш за во салон.

Ја купив стакло кола од салон, после 14 дена на кружниот у Ѓорче ме очеша еден стаклар.
Овие што продаваат стакло кола после 18 - 20 години се најголемите среќници. Па да ја препаркираш од двор у гаража и обратно, ќе ја фукнеш на пет места за толку години.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19059 на: 14 Јануари 2019, 16:51:55 pm »
Ете на бузуки е у стакло состојба а 10 пати има барано совет за различни дефекти. Стакло се знае, у салон, а некогаш и таму може да ти подметнат префарбана или некоја што била донор за некој дел што требало да се чека у сервис.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #19060 на: 14 Јануари 2019, 17:23:15 pm »
Фабричка кола, без крпеници, непрефарбувана, немавана, без глупости на неа... Притоа да не тропа, чука...

Не се сеќавам досега да сум барал некој сериозен совет... за 30.000км едино пк каиш имам сменето, акумулатор и четкици на алтернатор..

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1862
« Одговори #19061 на: 14 Јануари 2019, 18:27:18 pm »

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19062 на: 14 Јануари 2019, 19:05:13 pm »
Јас имам стакло кола @MAPJAH , кога ќе имаш време ќе пиеме кафе, ќе ја видиш и ќе ја повозиш, во пакет со тоа ќе ја видиш сервисната и може да одиме до М Кар за да ни кажат они дали е добро подвозјето, дали е добра каросериски, дали е се фабрички итн :)
Според мене стакло кола е:
Возило во ФАБРИЧКА СОСТОЈБА такво  какво што е произведено, стабилно и сигурно, здрава предница, трап, подвозје, амортизери, кочници, функционални системи за пролизгување итн. :)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19063 на: 14 Јануари 2019, 19:14:05 pm »
Фабричка кола, без крпеници, непрефарбувана, немавана, без глупости на неа... Притоа да не тропа, чука...

Не се сеќавам досега да сум барал некој сериозен совет... за 30.000км едино пк каиш имам сменето, акумулатор и четкици на алтернатор..
Убаво објаснување наведе и затоа знам зошто не ја продаваш :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #19064 на: 14 Јануари 2019, 21:09:52 pm »
Стскло кола ти е батка коа ќе купиш кола која си заљубен и толку си среќен, да не приметуваш дека кршот го нарекуваш стакло.

Стакло кола кога продаваш батка... Тогаш мора стакло да ја пишеш, пошто никој нема да ти се јави.

Ок? Ок