Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4551951 пати)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #19035 на: 13 Јануари 2019, 19:03:28 pm »
Има една 528 на оглас сега со М пакет. Фино личи.
Сива со М ПАКЕТ?
99 година со фејслифт се на неа.. ххмм
ps: 96 bila
« Последно менување: 14 Јануари 2019, 00:56:16 am BrziGonzalez »

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #19036 на: 13 Јануари 2019, 19:12:26 pm »
Сива со М ПАКЕТ?

Да. Ја гледав и во живо фино личи.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #19037 на: 13 Јануари 2019, 19:14:58 pm »
Не е тоа тоа.. Баш член на бмв клуб ја имаше 96 или 97ма беше.. Па ја фарбаше едно друго други браници, внатре ентериерот... Со челични бандажи се продава..

3 газди смени за 2 месеци.. 

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19038 на: 13 Јануари 2019, 22:22:29 pm »
Сива со М ПАКЕТ?

Да. Ја гледав и во живо фино личи.
Убаво кажа, да ја гледаш фино личи... 😐

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #19039 на: 13 Јануари 2019, 22:25:28 pm »
Колата фино возеше, не тропаше мотор, не тропаше од подвозје, беше удобна. Друго не приметив посебно.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19041 на: 14 Јануари 2019, 00:50:59 am »
Колата фино возеше, не тропаше мотор, не тропаше од подвозје, беше удобна. Друго не приметив посебно.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=3095731
Ако правиме муабет за истава кола.. Друже се во ред тоа што било таман возењето и не тропало.
Меѓутоа колава е... не знам.. калемено до калемено... Можеби е се во ред со вожњата/моторот, меѓутоа крпено, преправано, браници други, фејслифт фарови, фејслифт штопови, претапацирано преправано... колава може да ја купи некој што појма нема од BMW. Ова е нешто слично како Е90-ката што се продаваше црна, напред беше 2006, назад 2010 фејслифт направена... Немам ништо против огласот или колата, во ред е ако е здрава на подвозје и мотор, ама вака гледано од страна, само некој што нема благе везе од BMW може да ја купи..

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #19042 на: 14 Јануари 2019, 03:36:18 am »
Ако правиме муабет за истава кола.. Друже се во ред тоа што било таман возењето и не тропало.
Меѓутоа колава е... не знам.. калемено до калемено... Можеби е се во ред со вожњата/моторот, меѓутоа крпено, преправано, браници други, фејслифт фарови, фејслифт штопови, претапацирано преправано... колава може да ја купи некој што појма нема од BMW. Ова е нешто слично како Е90-ката што се продаваше црна, напред беше 2006, назад 2010 фејслифт направена... Немам ништо против огласот или колата, во ред е ако е здрава на подвозје и мотор, ама вака гледано од страна, само некој што нема благе везе од BMW може да ја купи..
Mене ми се допаѓа. Што има лошо ако некој стави спортски браник, или ги смени седиштата обични со алкантара?
Ај да имало фабрички спортски браник, па да е заменет со обичен браник ќе ја разберам жалбата, ама вака.
Негознам бмв-во како оди и колку е стегнато, но на лик мене ми е сосема ок.
Јас повеќе би прашал дали некој би купил старо бмв 22 години.

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
« Одговори #19043 на: 14 Јануари 2019, 03:59:57 am »
Mене ми се допаѓа. Што има лошо ако некој стави спортски браник, или ги смени седиштата обични со алкантара?
Ај да имало фабрички спортски браник, па да е заменет со обичен браник ќе ја разберам жалбата, ама вака.
Негознам бмв-во како оди и колку е стегнато, но на лик мене ми е сосема ок.
Јас повеќе би прашал дали некој би купил старо бмв 22 години.

Колата беше кај Даре (член на форумов) и негов став беше дека колата е топ..
Е сега јас лично никогаш не би земал кола од 96та, расклопена до штравче, сменет мотор, и се што можело да се смени за да личи на М пакет 2002ра.. Можеби е стварно топ.. но сепак се тоа го склопил наш човек, не фабриката во Њемачка.. Мој личен став.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #19044 на: 14 Јануари 2019, 05:55:36 am »
Беше негова и пред некоја година и тогаш беше без овие преправки. Ја имаше еден човек од тогаш до сега и тој си има и сменето се. Ја нема веќе колата он. Дали е калемено не знам. Јас искрено не можам да ги сфатам поплакиве дека биле сменети браници, светла, седишта и волан кога влажен сон на секој што сака БМВ е фејслифт Е39.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19045 на: 14 Јануари 2019, 13:43:33 pm »
Да бе брат, ама фејслифт, а не калемено од 3...

Отсутен Мартин_91

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 463
« Одговори #19046 на: 14 Јануари 2019, 13:49:59 pm »
Не е калемено ако се сменети браници и фарови. Се тоа е на штраф и може да се врати во првобитна состојба.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19047 на: 14 Јануари 2019, 14:47:41 pm »
Супер, ако е така тогаш нека одат комплет и старите делови со колата, за во случај да сака новиот купувач да си ја "ресетира" на фабрички подесувања...

Отсутен Мартин_91

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 463
« Одговори #19048 на: 14 Јануари 2019, 15:12:44 pm »
Нема зошто да одат, газдата ја вози таква, сите ја гледаме, на некои ако не му пречи и ја сака таква ќе ја купи. Зборот ми е дека не е калемена. Калемиш кога имаш уништена кола, па ќе земеш иста без документи и ќе ги префрлиш само броевите. Или е згужвана позади, па ќе завариш цел заден дел од друга кола итн.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19049 на: 14 Јануари 2019, 15:20:45 pm »
Нема зошто да одат, газдата ја вози таква, сите ја гледаме, на некои ако не му пречи и ја сака таква ќе ја купи. Зборот ми е дека не е калемена. Калемиш кога имаш уништена кола, па ќе земеш иста без документи и ќе ги префрлиш само броевите. Или е згужвана позади, па ќе завариш цел заден дел од друга кола итн.
Во ред е друже, те разбирам.. еве ние знаеме, ама друг потенцијален купувач... ?