Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marmlad на 09 Јануари 2018, 14:35:33 pmЦитат: vlatko.klp на 09 Јануари 2018, 13:36:33 pmДа ама сигурно не со опрема како кај меганот, има дури и ксенон како што гледам. Голфот има огормен екран на допир, меганов нема... Zen опремата според интернетов е сосема различна од овој на огласов. Во ZEN спаѓа дигитална километража, 7 инчен екран на допир... Голфот забрзува 0-100 за < 9s, меганот за 12s... MQB Platform... ИТД.Мојот голф не забрзува за 9 секунди не па овој 1.0 тси. Али не е ни важно на крајот на денот.Цитат: marjanot на 09 Јануари 2018, 14:57:42 pmксенон е пресуден при избор на возило, поготово и ако е поволно, мора да се имасе до моментот кога ќе треба да се сменат сијалициа тогаш решението или кинески или конверзија на обични сијалициДолго време сум на полски голф форум и од таму што читам и искуства знае да се случи да цркне ксенонот кај голф7 некаде накај 100.000км плус минус. Значи нормално, не кај сите може кај некој ќе трае ксенонот 15 години и 300.000км. Кај брат ми на пасатот ене го преку 200 и кусур нема гајле ксенонот џам. Мене тоа само ми укажува дека и фабрички ксенон од иста марка вградуван во различна класа на коли има разлика во квалитет, за жал.
Цитат: vlatko.klp на 09 Јануари 2018, 13:36:33 pmДа ама сигурно не со опрема како кај меганот, има дури и ксенон како што гледам. Голфот има огормен екран на допир, меганов нема... Zen опремата според интернетов е сосема различна од овој на огласов. Во ZEN спаѓа дигитална километража, 7 инчен екран на допир... Голфот забрзува 0-100 за < 9s, меганот за 12s... MQB Platform... ИТД.
Да ама сигурно не со опрема како кај меганот, има дури и ксенон како што гледам.
ксенон е пресуден при избор на возило, поготово и ако е поволно, мора да се имасе до моментот кога ќе треба да се сменат сијалициа тогаш решението или кинески или конверзија на обични сијалици
Нов Меган 4, бензин:http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2734889
Или му се згадиле тоа светлата позади ...
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=2749201 Голф 5 ГТИ