Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bushido на 26 Октомври 2013, 17:38:59 pmДоколку е се точно како што е наведно во огласот, според мене реалната вредност би му била околу 2500 евра Само тој си знае колку му вреди колата....Бидејки е прв газда знам како му е Точно е тоа дека со увозот на конзервите падна многу цената на колите но.....вреди повеке од 2 500 евра според мене бидејки знаеш што купуваш
Доколку е се точно како што е наведно во огласот, според мене реалната вредност би му била околу 2500 евра
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1486175-VW-Golf-6-2011--1-6-tdi
Што е проблемот со Еклипсот?? ако е исправен би го зел.
^ Али ако има било ко информацију како је са давачкама за увожења возилима са Србије па да бих знаели која бих била крајна есапот
Цитат: marjanot на 28 Октомври 2013, 15:26:22 pm^ Али ако има било ко информацију како је са давачкама за увожења возилима са Србије па да бих знаели која бих била крајна есапотЈао Марјановиќу
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“