Корсата е многу тивка во моторот, ете ја воЗев секој ден година и пол, потивка е од 99 посто од се мало шо имам возено, па и од меганот, иско си вијат обртаите ништо не се слуша ништо не мава на уво сем ветриштата од мањак изолација. Сум тепал по 400+ км во правец и не замара. Калосот не се сеќавам дека беше таков, часовите и полгањето ми беа со калос го памњтам како побучен, а и пластикаријс е жива внатре , спарк само поголем, е каросериски е вероватно по здрав. Проблемот ми е шо се шо најдов локално од корса е најлошото од најлошото, ќе гледам Клио 1.2 горе долу се граничат во некој ценовен ранг со некоја стотка плус. Немаат мака. Ни каросериски ни моторно некоја, плус Рено е, не се вози огромен филм по нив и поголема е веројатноста да најдам некој зачуван примерок.
Барам за најдобар другар шо воедно сум му и кум, луѓето се двата музичари класичари пресно положени и немаат никаква допирна точка со возило ниту со механика. Перфектен пример за луѓе шо ќе го купат првото од плац шо ќе им го понудат.
Sent from my iPhone using Tapatalk