Мене највише ова ме плаши:
Се продава од:
INVEST AUTO KRIVA PALANKA
Сега у друга тема:
"Какво мислење имате за INVEST AUTO KRIVA PALANKA, добри коли продаваат, да не се со враќана километража?"
Не, нема да отварам друга тема, уживај. Кола се купува со проверка во сервис или мајстор. Прашањето беше да не одам за к здравје до таму, да не случајно некој ја видел. Чисто информативни
Да е од некој познат па да ја гледаш, ама вака од плац у Паланка кај ќе ја провериш?
Муабетот е, никој од нив не ги зима колите за да се радуваме ние тука, провери на Мобиле.де, исто годиште, иста километража (?), ист мотор, па додади ги трошоците и давачките, ако е приближно цената ОК, ама ако е 30-40% поефтина, нешто сигурно смрди.
Само пример, пред некој барав седишта за Јарис 2007 и гледам оглас делови за јарис, у викам топ, се јавувам и дечкото ми вика : Само заден дел имам предна половина ја продадов.... Јеботе, не знаев дека сечат и коли на пола у продавница, порано само леб сечеа.
На Yutube или Instagram види го дечкото од iDook media од Белград, он има исто вакво и има доста клипови што и како средувал.