Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 5516998 пати)

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1838
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #21525 на: 25 Август 2020, 12:17:36 pm »
@DarthJe5us Шродингеров Голф, и двои и не двои браникот

Отсутен Diesel

• Легенда
  • Пораки: 7003
« Одговори #21526 на: 25 Август 2020, 12:37:13 pm »
Километража топ
Внатре топ
Мотор топ
Oпрема 70-30

Па и ко ке ги видам со тоа стикерите од регистрација од пред 4 години оставени, плус и од паркинзи ......  :'(

Ама не ми е јасно, сите возиме низ град, толку многу да ја исчукаш и да и ги изместиш двата браника треба умешност (едино жена да ја возела, до душа иам комшика што паркира лудо и ја гребе сегде и пак и се боље браниците на иста 7ца).
Се согласувам со сите погоре, симни цена пошто фарбање/средување браници ти е минимум 300$

Епа изгледа Милена ја има возено или евентуално се има учено да вози :) Ако е така, голема е веројатноста замаецот и ламелата да се јават во скоро :D И сликите најверојатно шоферката ги има правено.

Во најмала рака. Ами ЕГР, ДПФ, гарежи...

Градска вожња си го зима данокот. Ако е така, овие 50-60000 километри се еднакви на 100000 комбинирана. Поготово низ Скопје.

Отсутен Vwlover

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 629
« Одговори #21527 на: 25 Август 2020, 12:57:39 pm »
Дечки ништо од работата, не успеавме да се договориме за цената а и не ми дадоа зелено светло во порше кога им ја кажав цената, со оглед на каросериските забелешки кои ги има колата.
Стварно не знам кој би му дал повеќе од тоа што јас му го понудив :)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1938
« Одговори #21528 на: 25 Август 2020, 13:28:42 pm »
Дечки ништо од работата, не успеавме да се договориме за цената а и не ми дадоа зелено светло во порше кога им ја кажав цената, со оглед на каросериските забелешки кои ги има колата.

Ќе ја видиш за некој месец огласена за 8000 евра.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #21529 на: 25 Август 2020, 13:35:48 pm »
Километража топ
Внатре топ
Мотор топ
Oпрема 70-30

Па и ко ке ги видам со тоа стикерите од регистрација од пред 4 години оставени, плус и од паркинзи ......  :'(

Ама не ми е јасно, сите возиме низ град, толку многу да ја исчукаш и да и ги изместиш двата браника треба умешност (едино жена да ја возела, до душа иам комшика што паркира лудо и ја гребе сегде и пак и се боље браниците на иста 7ца).
Се согласувам со сите погоре, симни цена пошто фарбање/средување браници ти е минимум 300$

Епа изгледа Милена ја има возено или евентуално се има учено да вози :) Ако е така, голема е веројатноста замаецот и ламелата да се јават во скоро :D И сликите најверојатно шоферката ги има правено.

Градска вожња си го зима данокот. Ако е така, овие 50-60000 километри се еднакви на 100000 комбинирана. Поготово низ Скопје.

Не е точнo ова мислење.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #21530 на: 25 Август 2020, 13:41:04 pm »
Километража топ
Внатре топ
Мотор топ
Oпрема 70-30

Не е точнo ова мислење.
?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #21531 на: 25 Август 2020, 13:46:57 pm »
Каде сака нека е возена под 100ккм, а веројатно и многу повеќе нема да појави проблеми на ништо од ова што наброја.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #21532 на: 25 Август 2020, 13:51:21 pm »
Јас па велам дека гарант има нешто од наведеното и токму затоа се продава.
Гајлето да прејде на друг.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7261
« Одговори #21533 на: 25 Август 2020, 14:16:51 pm »

Твоја среќа.

Се надевам дека откако преспа сфати дека требаше да дадеш 9к евра за кола од 2012. Тоа е 9 години стара кола.
Мок совет, земи кредит 2-3к евра и купи си нова кола. Ако веќе си решен во време на криза да трошиш толку пари.

Толку пари се дава за кола што лично го познаваш сопственикот и се околу колата а не на продавачите од Порше. Тие се продавачи, работа им е да продадат, после друг нека му ја мисли. После муабетите ќе бидат, епа стара е 10 год мора нешто да се расипе итн. Ког аќе дојде на ред дискови, амортизери, разномразни гумици, сет ламела, ќе сфатиш што сме ти пишувале.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6405
« Одговори #21534 на: 25 Август 2020, 14:17:17 pm »
Незнам како е кај голфов,  ама јас на тие години менав и ребраст со горе долу таа километража, сепак скоро 9 години се во прашање.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2656
« Одговори #21535 на: 25 Август 2020, 15:14:01 pm »
 Незнам како успеавте да ја процените и да напишете 5 страни за кола видена од слики. Сликани од мобилен. Нема шанси да погодам од овие слики дали е префарбувано нешто на голфот.

Како и да е, убаво што го разубедивте членот и што не се договорил. Си се спасил 😂 за тие пари би тебало да е тип топ без никакви маани

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3945
« Одговори #21536 на: 25 Август 2020, 16:15:37 pm »
За тие пари, можеби на Зеро голфот, ама и него не би му го платил толку..Голфот. :)

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1315
« Одговори #21537 на: 25 Август 2020, 17:44:35 pm »
Се надевамво ЕУ ќе влеземе и конечно ќе имаме асални цени на половни возила.
Јас па се порадував дека кога ќе влеземе во ЕУ џабе ќе ни ги даваат половните возила.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2656
« Одговори #21538 на: 25 Август 2020, 19:52:18 pm »
Џабе неможе да се. Ама цените ќе бидат како во Бугарија.

Само што ние нема да влеземе во ЕУ

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1315
« Одговори #21539 на: 25 Август 2020, 22:02:11 pm »
Ко прво 99% од колите што се увезуваат во БГ се удрени. Бугарите ги пеглаат ги фарбаат ги средуваат да изгледаат како од салон. Не биди наивен.Отвори modile.de  и се ќе ти стане јасно. Нема саглам кола за тие пари како што ги продаваат бугарите