Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 5131182 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #19170 на: 06 Февруари 2019, 13:35:04 pm »
Со М5 браник, па па па :D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #19171 на: 06 Февруари 2019, 13:52:39 pm »
повеќе од 170.000 не е сигурно
Рекоа 207,000 купена од мак кар
не знам колку се реални

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #19172 на: 06 Февруари 2019, 13:55:44 pm »
Има некој линк од огласот?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #19173 на: 06 Февруари 2019, 14:55:26 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

не знам цена, ама многу добро изгледа бенџото

свисс
на плацот кај Реплек

16,000 eur 520d auto

Од кај ти е инфото?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #19174 на: 06 Февруари 2019, 15:03:58 pm »
Штета што не било М пакет од фабрика туку нешто импровизирале. Од надвор фино изгледа, иако јас повеќе би сакал да е М спорт изглед, не М5 за 525Д. Внатре е катастрофа со импровизиран волан, импровизирани лепени пластики и неСпорт седишта.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #19175 на: 06 Февруари 2019, 20:58:30 pm »
Секоја екстензивна модификација особено на ентериер кај мене покренува многу извичници и прашалници.
Да речеме дека не е удрена туку човекот си сакал м-браници, ок ама дали се оригинал или ко ќе закачиш ивичњак ќе се распаднат и ќе се отворат сите воздушни перничиња?

Сменил издув...ок ама у гаража кај Баце или кај некој реномиран произведувач што знае што прави и има соодветни сертификати, дали се извадени DPF и CAT ај да речеме извадени (иако е блуд и можно е да не може да се регистрира) тогаш дали е соодветно компјутерски адаптиран моторот да работи со новиот издув?

Модифициран ентериер...обложено со нови материјали...ај можда му било мерак, ама ќе се отвори ли странично воздушно перниче како што треба или новиот материјал не е наменет да има воздушно перниче под него? Можеби била во судар, поплава или пожар колава па морало да се мења ентериер?....итн итн.

https://www.facebook.com/AutoPlaceSkopje/posts/2418672508202840 еве го огласот, десното крило и браникот имаат иста нијанса додека левото крило и хаубата двојат од браникот ептен, исто како и капачето кај што се закачува кука за влечење на преден браник...слики се може грешам, ми се случувало на слики да изгледа фабрика а во живо 50 shades of gray и обратно. Може и ентериерот е оригинал нов и/или позајмен од др кола, не знам, можам само да шпекулирам, ама мене ми изгледа како да е склапана од 2-3 коли.

Јас би заобиколил ,,custom/модифицирано'' ауто со гоолем лак освен ако не станува збор за некој реномиран тјунер како Alpina, Ac Schnitzer, G-Power, Brabus...итн.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7123
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19176 на: 06 Февруари 2019, 21:38:49 pm »
25000еур... Треба да се отиде на плацот и кога ќе ја каже цената да го фатиш на челото температура да не има...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #19177 на: 06 Февруари 2019, 23:41:46 pm »
Молец не постои фабрички таков ентериер, односно нема фабрички таква форма волан и нема фабрички такви пластики со алкантара или што и да е тоа, па уште и кај мењачот е така направено.

А ако ставил оригинал браници од М5 требал да мења и крила од М5, а тука си има фабрички крила.

Вака модифицирана половна кола би купил само ако и ја знам историјата, не некој да ми ја прераскаже.

Отсутен Rosso Corsa

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
« Одговори #19178 на: 07 Февруари 2019, 00:08:14 am »
Колава е убава. Не мора да значи дека нема фабричка алкантара. За швајцарски пазар особено Бмв и ауди нудат појаки пакети.на колава, моја замерка е само воланот. Се друго е стварно врв

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #19179 на: 07 Февруари 2019, 00:26:22 am »
Не постои фабричка алкантара таква како на колава. Врска нема швајсарски пазар со дополнителна опрема, истата опрема можеш и во МК да си ја нарачаш.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19180 на: 07 Февруари 2019, 00:50:32 am »
Дечки извинете сум ја помешал колата со оваа:
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=3048118
Пс: за калемени коли не го почнувам ич пак муабетот :)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #19181 на: 07 Февруари 2019, 08:41:00 am »
Прво, каков е тој М-пакет што нема спортски седишта? М-пакет се состои од: м-подвозје или кај F10 ако доплатиш адаптивно, м-волан не овој на сликиве, м-браници + прагови и нормално м-спортски седишта. И на оваа не и е оригинал предниот браник или акнат па поправан со казма кај Богдановски, види колку не ја следи формата на хаубата предниот браник ::)

А еве како треба да изгледа...

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1924
« Одговори #19182 на: 07 Февруари 2019, 10:54:34 am »
Имам забележано една работа кај коливе што се продаваат со мали и реални километражи проверени по дијагностики и по таблици, а се 10+ години стари. Неколку имам разгледано и сите имаат многу зачуван ентериер. НО имаат поголем удар поради кој стоеле долго време (можеби и неколку години) за поправка. Потоа ги направиле и ги пратиле накај нас со камионот.

Не мора да значи дека е правило за сите, но од ова што разгледувам генерално тој ми е заклучокот.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #19183 на: 07 Февруари 2019, 11:22:07 am »
Прво, каков е тој М-пакет што нема спортски седишта? М-пакет се состои од: м-подвозје или кај F10 ако доплатиш адаптивно, м-волан не овој на сликиве, м-браници + прагови и нормално м-спортски седишта. И на оваа не и е оригинал предниот браник или акнат па поправан со казма кај Богдановски, види колку не ја следи формата на хаубата предниот браник ::)
А еве како треба да изгледа...
Знам знам знам, се ми е јасно, имам м пакет кола јасно ми е како треба да биде😁 затоа реков воопшто не ја почнувам таа дискусија зошто пак ќе има долга и широка расправија. И двете коли само лажат на изглед, ништо повеќе.

Отсутен Vwlover

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 620