Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4101292 пати)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #18495 на: 24 Септември 2018, 00:30:06 am »
Во одлична состојба подразбирам, да е редовно сервисирана, да не е скапана, фарбана секаде/ мачкана, да има здрави кочници,, амортизери, подвозје, здрави гуми. И секако да биде задржана за годината што ја има, сигурно не се очекува од 12 години кола да биде нова..
Од кај знаеш па ти за колата каква е кога три минути ја немаш видено. Филмови за да ја шитнеш колата и ништо повеќе. Ќе те сфати некој озбилно ќе јаде гомна после ме поебаа од карклуб.

Ако 2500 километри вожња не се доволно да оцениш дали е добра една кола или не е, тогаш не знам што треба повеќе. Освен тоа тој што ќе дојде да ја гледа има очи сигурно. Ако не се разбира, може да си дојде со човек што се разбира во коли. Не сфаќам како ти знаеш дека не сум ја видел повеќе од 3 минути колата што сум ја купил јас?

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
« Одговори #18496 на: 24 Септември 2018, 01:41:28 am »
NE

Што друго има под 10 000 со тие км што е бензинец околу 300кс?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #18497 на: 24 Септември 2018, 07:09:41 am »
Во одлична состојба подразбирам, да е редовно сервисирана, да не е скапана, фарбана секаде/ мачкана, да има здрави кочници,, амортизери, подвозје, здрави гуми. И секако да биде задржана за годината што ја има, сигурно не се очекува од 12 години кола да биде нова..
Од кај знаеш па ти за колата каква е кога три минути ја немаш видено. Филмови за да ја шитнеш колата и ништо повеќе. Ќе те сфати некој озбилно ќе јаде гомна после ме поебаа од карклуб.

Ако 2500 километри вожња не се доволно да оцениш дали е добра една кола или не е, тогаш не знам што треба повеќе. Освен тоа тој што ќе дојде да ја гледа има очи сигурно. Ако не се разбира, може да си дојде со човек што се разбира во коли. Не сфаќам како ти знаеш дека не сум ја видел повеќе од 3 минути колата што сум ја купил јас?
Ајјј овој е од тие што со возење се донесени Од кај вака далеку го носеше 2500 км? Дали првиот сопственик е маж 37 година роден?

Б О Ј К О Т И Р А М !!!

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18498 на: 24 Септември 2018, 07:13:53 am »
Брз не знам шо ти требаше да објавиш тука. Кај можеш ти на членот дихтунг да му објасниш нешто, гледаш дека он секогаш се знае и е во право. Јас го видов голфот се сретнавме со брзиот у Германија беше со мои двајца пријатели, по здрав е од на дихтунгот  колата, не е лош голфот. Кој сака да го види ќе го види, а тој што само хејта слободно нека оди нека донесе голф 7 и нека го објави за 4500еур јас ќе му го купам.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #18499 на: 24 Септември 2018, 10:06:41 am »
Нема проблем, за секое лонче има поклопче. Инаку колата е од Хамбург, затоа е извозена толку бидејќи бев една недела таму ми бркаше работа.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4219
« Одговори #18500 на: 24 Септември 2018, 18:17:42 pm »
NE

230 фабрички. Имаш неколку мегани Ф1 со шпер, рекаро кади, брембо напред, куп шасија, за помалку пари.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #18501 на: 24 Септември 2018, 18:35:04 pm »
Еве ви уште една Едишн 30ка, да не се карате. Има за избор дури...

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2764523

Неповрзано со муабетот погоре:

Opel GT, мислам дека не е тоа удреното:

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2991069

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
« Одговори #18502 на: 24 Септември 2018, 19:38:49 pm »
NE

230 фабрички. Имаш неколку мегани Ф1 со шпер, рекаро кади, брембо напред, куп шасија, за помалку пари.

Еден ремап те дели од 300+, а Меганот лично мене не ми се свиѓа како изгледа.

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1507
« Одговори #18503 на: 25 Септември 2018, 18:03:09 pm »
Карклуб Велес
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=3024153
Случајно некакво инфо за Корсава ?
Со само 63к може и да не ви е видена :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
« Одговори #18504 на: 25 Септември 2018, 18:08:29 pm »
Nemi e jasno ako si prv gazda zosto kries tablici. Aj da si prekupec okej si vikas kje taraska nekoj po mvr ama prv gazda bas treba tablica da pokazes.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #18505 на: 25 Септември 2018, 19:50:16 pm »
Карклуб Велес
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=3024153
Случајно некакво инфо за Корсава ?
Со само 63к може и да не ви е видена :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Колата е купена од мк точно. Не е овој прв газда, овој е познат препродавач од Велес ;D ама има добри коли човекот, така да вреди да ја погледнеш, кај него се наоѓала по некоја добра кола :)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1773
« Одговори #18506 на: 28 Септември 2018, 22:45:36 pm »

Те прашав затоа што 90% од колите на пазаров се во одлична состојба, и барем кај мене кога ќе прочитам за толку стара кола дека е во одлична состојба, пали вози, фабрика ова она претежно значи еве уште еден оглас во исти кош што оди, лажење за да се продаде. Не викам дека е тој голф таков ама многу нереално ми звучи зборот одлична, сепак со таа километража колата освен ако не е средена комплетно скоро направен голем сервис, е само зачувана но за мене не и одлична. Кога ќе прочитам реален оглас многу поголема е шансата да ме заинтересира, него кога ќе видам величење за колку биле колите беспрекорни, без инвестиции, стегнати нз уште што, цел речник со преувеличувања имаме на пазариве.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18507 на: 28 Септември 2018, 23:49:59 pm »
Брз, пиши дека голфот е канта, троши уље и предницата е лом, седиштата мирисаат на германски прдеж. Ќе се најде некој што ќе рече не бе нема шанси да е толку лоша колата.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #18508 на: 29 Септември 2018, 04:22:38 am »
Колата е продадена, а оглас од мене тука веќе не гледате.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #18509 на: 29 Септември 2018, 08:38:54 am »
Колата е продадена, а оглас од мене тука веќе не гледате.
Треба да частиш!

За! - да му го испушиш на цел форум