Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2139810-VW-GOLF-6-1-6-TDI-105KS-SPORTLINE--11Го познава некој голфот? Се јавив фин дечко изгледа, вика прв газда сите сервиси во Порше
Според описов Тони од Тојота ќе да е продавач Трговец е човекот, затоа ти е фин и услужлив.
не е секогаш тони за верување, колата изгледа ок башка која спортлине опрема ја има колава? а штом е од порше може таму да си ја провериш ако си заитересиран
Цитат: Banzai на 02 Јули 2015, 14:39:28 pmСпоред описов Тони од Тојота ќе да е продавач Трговец е човекот, затоа ти е фин и услужлив.Дап, Тони е. Цитат: MarceCvarce на 02 Јули 2015, 14:57:07 pmне е секогаш тони за верување, колата изгледа ок башка која спортлине опрема ја има колава? а штом е од порше може таму да си ја провериш ако си заитересиранОд Sportline нема ама баш ништо.
Пријатели....Што би рекле за Сеат Ибица 1.4 тди 55 кв 2003 год...3000 еври .Некако ми фати око