Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SEAT на 03 Февруари 2013, 22:34:20 pmsamo srebreno so crveni bukvi drugo ne e sea ako epten sakas kombinacii da prais crvena pozadina so zolti bukvi i od stranata lavcinja i sonceto na vergina...не не.. никакви сонца глупости... што има врска сонцето на вергина со алфа ромео... убаво е вака како што изгледа на сликава... веројатно така и ке иде, така веќе и си замислував уште одпочеток, сем што наместо црвено како ова, јас ке искористам од бојата за фарбање што е, да биде таква иста... пошто и тука на колава е така... црвена боја исто како и колата...
samo srebreno so crveni bukvi drugo ne e sea ako epten sakas kombinacii da prais crvena pozadina so zolti bukvi i od stranata lavcinja i sonceto na vergina...
Имам решение за тоа како да ја исклучиш струјата на релеите... и тоа многу едноставно...
Onak чоеков боро што го спомињаш, тоа е чувениот Боро - Пластика? Ми го имаат препорачано чоекот, ако е тој кога се интересирав за моја потреба пред неполна година, но сеуште не сум бил од пуста мрза.
a nisto ne kazuvas niti se protivis za ideata so avtomatite od alanser, heey sto si tiii ccc...