Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Lg-то е осетно полош телефон од Моторолата. Ги имам и двата при рака.
Цитат: mmm121 на 23 Јуни 2014, 08:00:31 amLg-то е осетно полош телефон од Моторолата. Ги имам и двата при рака.Да не го продаваш мото??
Во потрага сум по нов телефон.. нешто со прилагодлива цена околу 100 еври. Најинтересно ми се виде LG L70 и HTC DESIRE 310. Но сега најдов нешто уште поинтересно, Motorola Moto G. По интеренетов сите го фалат и испаѓа дека е најисплатлив телефон за цената.Некој да ми каже информација нешто плус за телефончево.. Кај нас многу ретко го има, а сега глеав по огласиве и само еден човек од аеродром го продава..
Цитат: The Ghost на 23 Јуни 2014, 02:41:45 amВо потрага сум по нов телефон.. нешто со прилагодлива цена околу 100 еври. Најинтересно ми се виде LG L70 и HTC DESIRE 310. Но сега најдов нешто уште поинтересно, Motorola Moto G. По интеренетов сите го фалат и испаѓа дека е најисплатлив телефон за цената.Некој да ми каже информација нешто плус за телефончево.. Кај нас многу ретко го има, а сега глеав по огласиве и само еден човек од аеродром го продава..Земи си Alcatel One Touch Pop C7.. Веќе една недела го имам, предобар е.. Имам инсталирано 25 апликации/игри и 24/7 сум на телефон, до сега ми нема закочено или па такви ствари..1гб рам, 1.4 4 јадрен процесор. Камерата е одлична, не кочи, нема лагови...