Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Dule_ на 20 Април 2013, 18:51:25 pmМи треба помош.Неможам да вртам на никого,ќе стиснам да врти телефонов и одма ми гаси неможам никаде да се јавам. За Sony xperia U се работи.Пробај да го стартуваш у Safe ModeИзгаси го нека се изгаси скроз, притисни го копчето за вклучување и веднаш штом ќе ссветне пушти го тоа копче а натисни и држи го Menu копчето. Ќе видиш safe mode треба да ти напише на екран доле левоПробај така и пробај да вртиш
Ми треба помош.Неможам да вртам на никого,ќе стиснам да врти телефонов и одма ми гаси неможам никаде да се јавам. За Sony xperia U се работи.
За сите оние кој не сакаат да се замараат со резолуциите на igo еве ви навигон кој само се инсталира и преку wifi се симнуваат мапи.https://www.dropbox.com/sh/obee2yxpdh1vhkv/5CgLePusoM/N4.8.0.apk
NAVIGON се покажа како одлична апликација за навигација на последното патување до Белград. Речиси инстантно правеше рекалкулација на рута, кога имаше потреба за тоа, одлично се снајде со лавиринтските еднонасочни улици низ Белград итн итн. Уште еднаш, дефинитивно препорачувам!