Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1442381 пати)

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7270
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #690 на: 23 Јануари 2013, 10:33:43 am »
Мој другар со IGo отиде до италија, потоа се вракаше преку словенија, а во италија беше во неапол и рим и одлично се покажало, немало утка.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #691 на: 23 Јануари 2013, 10:46:06 am »
Тенкју пиполз :)

Се согласувам потполно со Сале, го имам iGo primo и сум презадоволен, го имам тестирано само во Македонија и Србија ама одлично се покажа.
iGO Primo 2 за Андроид - различни резолуции

Најнови мапи за Европа.

Или линкоиве на форумов не работат како што треба, или јас не знам да ги симнам, или се тргнати фајловите... Не можам да најдам iGO 800x480, или па било што поврзано со iGo. Торентот за мапите си работи.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
« Одговори #692 на: 23 Јануари 2013, 11:49:43 am »
Mожно е да не работат, ако не ти се брза ќе ги ставам фајловите на dropbox па ќе пуштам линк тука, само ќе почекаш малце бидејќи имам ептен тапа аплоад брзина :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #693 на: 23 Јануари 2013, 11:55:07 am »
Не ми се брза, и плиз ду дет :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
« Одговори #694 на: 23 Јануари 2013, 12:52:31 pm »
iGO_800x480.apk

iGO.zip

Инсталацијата е едноставна, ќе го екстрактираш iGO.zip фајлот и фолдерот iGO заедно со iGO apk фајлот ќе ги ставиш на мемориската картичка, ќе ја инсталираш апликацијата и би требало да работи.

После тоа ти останува да ги ставиш мапите и другите работи од торентот.

.poi фајловите одат во iGO\content\poi
.3dc, .3dl одат во iGO\content\buildings
Се останато е за во iGO\content\map

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #695 на: 23 Јануари 2013, 13:15:58 pm »
Тенкју оу соу вери мач :)

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
« Одговори #696 на: 23 Јануари 2013, 14:54:47 pm »
Одлична е iGo 2 пати ме има извлечено од ситуација во Македонија.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5859
« Одговори #697 на: 23 Јануари 2013, 18:57:32 pm »
Дечки, пред малце успешно го рутирав телефонот, направив партиција се ок. Дали и после рутот дел од некои апликации повторно ќе мора да остануваат во интерната меморија, т.е дали е така или јас нешто не сум направил добро? Приметив дека помал дел се задржува во интерна отколку пред да го рутирам, а некои можам скроз да ги префрлам во таа партиција што ја напраив.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6219
  • 69
« Одговори #698 на: 23 Јануари 2013, 19:22:29 pm »
Да.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #699 на: 23 Јануари 2013, 19:24:38 pm »
Titanium backup Pro, и дел од програмите на интерната меморија ке можеш да ги префрлиш на картица.

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
« Одговори #700 на: 23 Јануари 2013, 19:25:29 pm »
Можеш сите да ги префрлиш.. И сетираш на секое инсталирање автоматски да одат на втората партиција.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6219
  • 69
« Одговори #701 на: 23 Јануари 2013, 19:29:51 pm »
И сеа као у стилу најбоља платформа е Win8, онаа што до пред три дена сите ја пљукаа? А Андроид беше Бог и Шеширџија, а iOS срање невидено а? :D :D :D :D :D :D :D

Ја ипак мислам дека недостижен е иос, па ондак може да дое андроид, па тек тогаш виндоусот, што можеби во моентот покрај фенси изгледот нема по мене ништо актуелно...можда грешам ама мое мислење...Мислам дека Симбијанот е 100 пути посреден и со помалку багови од него... :)

Со виндоусот не сум имал допир сеуште...Можда и затоа мислам така...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5859
« Одговори #702 на: 23 Јануари 2013, 19:40:34 pm »
Вака дечки, сега мене апликацијата линк2сд автоматски ми ги префрла во таа партиција што ја направив ок е. Работата беше дали и тој дел што останува од некои апликации може да се префрли. Друга работа дали има врска тоа што кога заврши рутот несакајки стиснав да не направи тест или нема врска тоа? Значи нешто тоа?
Можеш сите да ги префрлиш.. И сетираш на секое инсталирање автоматски да одат на втората партиција.
со Titanium Backup Pro?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #703 на: 23 Јануари 2013, 19:48:43 pm »
со Titanium Backup Pro?

Titanium backup Pro, и дел од програмите на интерната меморија ке можеш да ги префрлиш на картица.

По втор пат да,ке префрлиш дел од програмите кои досега не си можел   ;)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8372
  • Плинаш!!!
« Одговори #704 на: 23 Јануари 2013, 19:50:51 pm »
Вака дечки, сега мене апликацијата линк2сд автоматски ми ги префрла во таа партиција што ја направив ок е. Работата беше дали и тој дел што останува од некои апликации може да се префрли. Друга работа дали има врска тоа што кога заврши рутот несакајки стиснав да не направи тест или нема врска тоа? Значи нешто тоа?
со Titanium Backup Pro?
Кај мене titanium backup pro не сакаше да функционира, па затоа го инсталирав поновиот софтвер. Другото ти го објаснив преку пп.