Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1439709 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #7050 на: 30 Декември 2017, 17:06:34 pm »
Од С1 до С8 софтверите на македонските оператори не се добри како странските. За самсунг само софтвер од земјата за која што излегува прв, у главно Полска или Шведска.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7201
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7051 на: 30 Декември 2017, 17:12:27 pm »
Нашите самсунзи се од ТИМ оператор италија, хард ресет правев преку комбинација со копчињата, помина на прва и заглави при уклучување.

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #7052 на: 30 Декември 2017, 17:13:59 pm »
На уклучување на логото? Стар телефон е С5 и има преспора внатрешна меморија. Му треба долго време да го изгради кешот на самиот оперативен систем.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #7053 на: 30 Декември 2017, 18:04:42 pm »
S5 е од времето на најлошиит тачвиз. Треба да се стави s7/s8 port rom за да заличи на телефон. И да паднеш на гз колку е ѕвер телефонот само е углавен од фекален софтвер.

Ама треба замарање и експерименти.

Веќе s7edge е потсреден и s8+ исто, да можат со својот софтвер да се користат. Со претходните е голгота.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #7054 на: 30 Декември 2017, 19:21:13 pm »
Веќе од С6 се си е топ.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7055 на: 30 Декември 2017, 19:33:08 pm »
S6 и Ѕ6 еџ сум ги имал и двата, се расипаа. Познавам и други луѓе со Ѕ6еџ им се расипаа и нив

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #7056 на: 30 Декември 2017, 19:37:53 pm »
И јас познавам луѓе со еден куп различни телефони што им се расипале ама тоа не ми кажува ништо за телефонот туку за газдата на телефонот. :/

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7057 на: 30 Декември 2017, 19:46:52 pm »
Не знам производител со повеќе изгорени матични од самсунг, не ќе да е до луѓето.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #7058 на: 30 Декември 2017, 20:46:59 pm »
800еур дал и да се праи хакер ли? Саше конкретно го знам и има по 100контакти на ден, меилови и ред состаноци и ред други работи затоа што човекот е менаџер и му треба стабилен телефон. Не може он сеа да се заебава со хакирање софтвери и други заебанции оти платил 800еур и сака да му работи телефонот. Плус ако мења софтвер ќе изгуби гаранција. Вчера и купив на една е мајка ј7 поклон за да го смени ѕ5 што го имаше. Користи само вајбер, нема поима од телефони, ај викам хард формат ќе му удрам на Ѕ5 пред дс го дадам на татко ми (да ја смени ѕ4 оти освен самсунг друго не знаат да користат) и телефонов заглави, не сака да се уклучи. Го дупам, му бајам, пцујам колнам со крстена вода прскам, ај едно време вика на ахтунг ќе му ѕвонам да каже што да ставам под наткасната кај шо стои. Гледам не го бива се откажав викам ќе одам да му купам и него, ме однела матната, сам се наместив. На пола пат кон мобиларата сам се уклучи. Тибам и андроид и иос се е преваранти. Златна 3310

Само ако му ги исмукаш топкичките на ахтунг ќе се оправи телефонот.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #7059 на: 30 Декември 2017, 21:21:42 pm »
Со здравје да го брчиш :)
Нема кај нас ни Пиксели,  ни 1+, ни Есенш'л...
Ѕ8-ка земав.

Ќе искочам ко реклама али ... Пихел има во мобеликс.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4239
« Одговори #7060 на: 30 Декември 2017, 21:33:36 pm »
Не е до некој апликации, камерата не работи во видео мод ни директно преку Камера апликацијата, ни преку инста, месинџер и се што имам што користи камера имам пробано..... Секако дека пробувам да ги исклучам сите апликации и пак да пробам и што уште не, но не е управа се додека не го рестартирам. Не ми се носи на сервис зошто ќе ми го задржат 30 дена, а освен што ќе направат Мастер ресет како што рече и Дартхесус нема ништо друго да чачнат зошто проблемот очигледно е софтверски. Телефонот инаку е земен на почетокот на Мај од Телеком, не е од приватна мобилара, редовно апдејтуван секако.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7061 на: 30 Декември 2017, 21:36:22 pm »
800еур дал и да се праи хакер ли? Саше конкретно го знам и има по 100контакти на ден, меилови и ред состаноци и ред други работи затоа што човекот е менаџер и му треба стабилен телефон. Не може он сеа да се заебава со хакирање софтвери и други заебанции оти платил 800еур и сака да му работи телефонот. Плус ако мења софтвер ќе изгуби гаранција. Вчера и купив на една е мајка ј7 поклон за да го смени ѕ5 што го имаше. Користи само вајбер, нема поима од телефони, ај викам хард формат ќе му удрам на Ѕ5 пред дс го дадам на татко ми (да ја смени ѕ4 оти освен самсунг друго не знаат да користат) и телефонов заглави, не сака да се уклучи. Го дупам, му бајам, пцујам колнам со крстена вода прскам, ај едно време вика на ахтунг ќе му ѕвонам да каже што да ставам под наткасната кај шо стои. Гледам не го бива се откажав викам ќе одам да му купам и него, ме однела матната, сам се наместив. На пола пат кон мобиларата сам се уклучи. Тибам и андроид и иос се е преваранти. Златна 3310

Би завршил работа ама одлучив во животот да не си фаќам работа со мали нешта, инаку не е проблем, поарно тебе отколку на некој маж.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #7062 на: 30 Декември 2017, 21:37:24 pm »

Би завршил работа ама одлучив во животот да не си фаќам работа со мали нешта, инаку не е проблем, поарно тебе отколку на некој маж.

Затоа и ти пишав во демунитив, мали ама слатки да ти бидат.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5484
  • Пиши лаже
« Одговори #7063 на: 30 Декември 2017, 21:40:10 pm »
Саше, ако случајно не се управи или се решиш за на сервис, барај ме, ке ургираме да се врати што може побрзо.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #7064 на: 30 Декември 2017, 21:45:53 pm »
Сум имал таков проблем со 6еџ. Арно ама нишо не го оправаше,
Туку нова камера.
Проблемот се јавуваше и при фото мод. Самсунг .....