Не го мисли. Ако ти влегуе у буџет, зимај 
Абе читам ривјуа од телефонов, сите викаат мана имал некоја со екранот.
На два ума сум еате 
мислам дека bokicivic го има истиов, или евентуално 540ка... прашај го него.
за 435, се што ти кажав е од лично искуство, татко ми го има и редовно го чепкам.
Абе читам ривјуа од телефонов, сите викаат мана имал некоја со екранот.
На два ума сум еате 
Го користев речиси една година. Не осетив никаква маана, освен кога прстите ми се влажни/ако оставам капки вода по екранот знае да се шекне, ама нормално е тоа. 
Инаку, доста добро телефонче...
Е сега јас ниту играм игри ниту пак инсталирам апликации. 
ова со прстите, сум го приметил и кај мене, ама нели, нормално е...
Корисник на 640 веќе месец дена.
Нема споредба со дроидите, бар за мене. Маани сега за сега, неможе мапи да се симнуваат на СД (ќе се реши со 10 ката) и апликацијата на НЛБ за мТокен која нешто не сака да функционира, ќе видиме што ќе направат од НЛБ.
ФБ апликацијата е сеуште сиромашна, не подржува live photos ... али може и мобилната верзија преку експлорерот да се користи. ГИФ нешто слабо поддржува..
Скајпот е за пофалба, со невестата без никаков проблем се комуницираше во живо без сецкање нарушувања во звукот и сл. штета што малку луѓе го користат а беше ептен популарен.
640ка, користам веќе неколку месеци. се согласувам со се што е пишано. освен, мала разлика, со Windows 10 Mobile, можеш се да стаиш на SD картица, има поддршка за selfie stick, интегриран skype во самиот Windows, Edge Browser и уште некои нови работи, али генерално е подобар, пофункционален и понашминкан од 8 или 8.1. веќе има искочено доста стабилни bulid-ови, ако не ви се чека официјален update, можете комотно преку Windows Insider, да си инсталирате 10ка...