Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер испаднало, со здравје да си го возиш !
Цитат: Martin.A на 16 Август 2011, 17:04:41 pmСупер испаднало, со здравје да си го возиш ! фала мартин да си ставиш поубав
Da go pretstavam i drugoto vozilo kupeno pred 3meseci od Germanija bev po Alfa ali ova iskoci na kraj taka i bilo pisano . ...motor: 1.6 16v 110ks Imam zimski set Mihelin pilot, a pred eden mesec kupeni Uniroyal Rain Sport 2 treba uste da se najde bandaz dobar a i planiram uste nekoj minimalni izmeni pa ke vidime kako ke iskoci ... sto ve interesira slobodno prasajte ili nekoja ideja za prepravka na kolata .. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ајде пиши, импресии, цена, звук, коњи, магариња ова она...........ептен сум задоволен од звукот поготово на високи обртаи , има еден коњ што ја вози доволно е тој што ја прави 111кс
Звук снимај! Се друго пиши
Немој да си клапчо тргни ја налепницата од браникот, тоа над алспухот... да не ти дојдам сеа ја да ти ја тргнам ја груби колата, како шутка фест ја прави... друго, убаво легнал издувот... за мерак... и коа да частиш, за поднувањево ... по 50-вче
Цитат: RikiRulz на 16 Август 2011, 23:04:54 pmНемој да си клапчо тргни ја налепницата од браникот, тоа над алспухот... да не ти дојдам сеа ја да ти ја тргнам ја груби колата, како шутка фест ја прави... друго, убаво легнал издувот... за мерак... и коа да частиш, за поднувањево ... по 50-вче те држи пивото уште ... за 50-вче може и пивце зш за плин hahahaha haha