Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
еве нешто за нашата окта и како направиле огромен ќар за кратко време.ОКТА КУПУВА ЕВТИНА НАФТА, А ПРОДАВА СКАП БЕНЗИНизвор:капитал http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/66023/okta_kupuva_evtina_nafta,_a_prodava_skap_benzin.aspx
I jas pred nekoj den citav po vesnicive,deka OKTA epten ja dupi so cenata na derivatite....
Цитат: MecheTo на 30 Април 2011, 16:09:56 pmI jas pred nekoj den citav po vesnicive,deka OKTA epten ja dupi so cenata na derivatite....Зошто грчка Окта да не не дупи кога нашиве политичари не дупат и и дозволија на Окта да не дупи?
Цитат: Falanga на 01 Мај 2011, 00:58:12 amЦитат: MecheTo на 30 Април 2011, 16:09:56 pmI jas pred nekoj den citav po vesnicive,deka OKTA epten ja dupi so cenata na derivatite....Зошто грчка Окта да не не дупи кога нашиве политичари не дупат и и дозволија на Окта да не дупи?Nasite politicari koga ja prodadoa na grcite im dozvolija da ne dupat,poso mu imaat dadeno monopolsko pravo....
kako sakas da go svrtime pak nie sme zaebanite,no da ne navleguvame vo politicki muabeti....
моментална цена на лондонската берза на нафта се продава за 100.23 $$$$.....пад од цели 25 долара од пред 4 дена кога беше 120 и кусур долари.....
ednus!
More treba da se fatat tie od regulatorna komisija i da jadat kjotek vo vrekja vekje ednus!