Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Kimi R на 27 Февруари 2012, 23:30:38 pmај ај се јави сеа со инсајдерска од штабот на вмро. ај батали политика глеаш дека се заебававме со брат ми Мене ми зборуваш?
ај ај се јави сеа со инсајдерска од штабот на вмро. ај батали политика глеаш дека се заебававме со брат ми
Брат...Фаланга...Дени..Кими.Ме збунивте!! Кој на кого му е брат,вујна и тн?
Цитат: Falanga на 27 Февруари 2012, 23:35:25 pmЦитат: Kimi R на 27 Февруари 2012, 23:30:38 pmај ај се јави сеа со инсајдерска од штабот на вмро. ај батали политика глеаш дека се заебававме со брат ми Мене ми зборуваш?па чим сум пишал одма под тебе... нели логично е
Мое мислење е дека светската економија нема да можи уште долго да издржи вака високи цени, па кај и да е балонот ќе пукни. А на владава наша ова и е дојде као кец на десетка, ќе си ги "вратат" оние 4ри денари што ни ги дадода пред изборите.
абе мислев дека сакаш да го одбраниш грујо нешто у стилу доста кењате за него глејте бранко што праи, а целиот муабет беше заебанција, па ти изгледа си се надоврзал само не те сфатив така. нема везе да не труеме, заеби политика
200 денари се 200 денари, сеуште.