Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2022, 00:40:51 amSite se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.Остај го ти Минчо, он не е така фин како што изгледа. Него го натерале во манастир ама отишол во соборна, и таму му рекле да се прибере малце, да се понаша со сите околу него како со луѓе иначе црно му се пишува. Он е фин од зорт не од друго.
Site se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.
Цитат: Tischläufer на 02 Август 2022, 21:09:47 pmЦитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2022, 00:40:51 amSite se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.Остај го ти Минчо, он не е така фин како што изгледа. Него го натерале во манастир ама отишол во соборна, и таму му рекле да се прибере малце, да се понаша со сите околу него како со луѓе иначе црно му се пишува. Он е фин од зорт не од друго. covekot si e taman ama tie okolu nego levi i desni race ne se okej. Go znam jas dolgo vreme plus gazda bese vo Makstil.
Цитат: Tischläufer на 02 Август 2022, 21:09:47 pmЦитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2022, 00:40:51 amSite se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.Остај го ти Минчо, он не е така фин како што изгледа. Него го натерале во манастир ама отишол во соборна, и таму му рекле да се прибере малце, да се понаша со сите околу него како со луѓе иначе црно му се пишува. Он е фин од зорт не од друго.Се сте спремни да кажете од љубомора што го пофалиле мечоков, у пм отиде светов
Цитат: Vlatce-Vectra на 02 Август 2022, 22:52:48 pmЦитат: Tischläufer на 02 Август 2022, 21:09:47 pmЦитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2022, 00:40:51 amSite se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.Остај го ти Минчо, он не е така фин како што изгледа. Него го натерале во манастир ама отишол во соборна, и таму му рекле да се прибере малце, да се понаша со сите околу него како со луѓе иначе црно му се пишува. Он е фин од зорт не од друго. covekot si e taman ama tie okolu nego levi i desni race ne se okej. Go znam jas dolgo vreme plus gazda bese vo Makstil.Го знам и јас прилично долго време. Тие леви и десни раце се ракавици уствари.
Минчо имаше еден мерцедес С500 во кој и ден денес е заљубен ?
https://www.erc.org.mk/odluki/04082022%20%D0%A1%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D0%B7%D0%B0%20%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%9D%D0%94.pdfOPAAA!!! 2.5 denari dole dizelot, 2denari benzinite.."zbogum siromashtio"