Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А има ли фиксни денови кога се објавуваат нови цени, или?
Возите Мерцедеси, а скапа ви е нафтата. Возете точак.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bravo на 29 Јули 2022, 18:50:06 pmВозите Мерцедеси, а скапа ви е нафтата. Возете точак.Sent from my iPhone using Tapatalkplaces ti za kaj mene u komsiluk.
Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.
Цитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2022, 00:40:51 amEdino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.@Vlatce-Vectra Олигархот Минчо Јорданов ли? Ехххх сигурно на времето во 2000тите го возеле во нова таква Е класа, му навираат спомени...
Site se so lamji od koli i toa fino godiste 2015 pa nagore kupeni novi arno ama mojot mercedes ako e 2000 god oci im bode na site tamo neznam sto im e filmot. Dziger prevrtija do sega.Ja od site tuka vo okolina od 100m radius najgolema sirotinja od finansiska gledna tocka i gospodata direktori,advokati,biznismeni maka macat so mene.Edino kapa mu simnuvam na Minco koj na parking na pominuvanje me gleda dojde vika dete sozdravje da si vozis mecevo i air da mu vidis ne si zgresil so modelot.