Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 21 Април 2020, 12:15:32 pmЈас до сега не сум видел толку аматерско водење на политиката на давачките кон државата.Опции- прогресивен данок на доход и капитал- прогресивен данок на добивка кај профитабилни фирми- намалување на сива економијаКај расходна страна, опции колку сакате.Ама не, ќе ги зголемиме акцизите пошо и Стојче со 101 и Кочо со ферари исто можат да си дозволат. Да не зборам за транспортерите кои работат. Со ваква министерка добро е и аматерско што го нарекуваш...
Јас до сега не сум видел толку аматерско водење на политиката на давачките кон државата.Опции- прогресивен данок на доход и капитал- прогресивен данок на добивка кај профитабилни фирми- намалување на сива економијаКај расходна страна, опции колку сакате.Ама не, ќе ги зголемиме акцизите пошо и Стојче со 101 и Кочо со ферари исто можат да си дозволат. Да не зборам за транспортерите кои работат.
Кој празник?Грција е затворена
Касата е празна. Фирми или не работат или се со 50% помал промет. Се знае од каде се цица: гориво, цигари, алкохол. И џабе се буните секако не можете да исчукате цел резервар месечно во оваа ситуација