Автор Тема: Цена на горива  (Прочитано 1524005 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Одг: Цена на горива
« Одговори #1845 на: 12 Март 2012, 12:40:04 pm »
Трпи Македонче, трпи си... Прос' народ бреееееее. Научно е докажано.

http://on.net.mk/vesti/svet/prosechna-demokratija
Научниците нека не јадат многу гомна. Исто се глупави и тие.... ако не и повеќе

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1846 на: 12 Март 2012, 12:41:37 pm »
Направи истражување и побиј ги. Вака само празна слама. :)

Уште малку нема да гласаме да се менуваат владите, туку ќе гласаме да се менува народот.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
« Одговори #1847 на: 12 Март 2012, 12:43:26 pm »
Ме занима само дали има ЕДЕН нормален во оваа цела гарнитура владејачка?
ЗА кој ку*aц ги гласавме, во која наша корист работат?

8060 денари минимална плата? Ебате слепците !!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1848 на: 12 Март 2012, 12:47:18 pm »
Направи истражување и побиј ги. Вака само празна слама. :)

Уште малку нема да гласаме да се менуваат владите, туку ќе гласаме да се менува народот.
Еве ти Дени истражување: треба прво избори за НОМИНАЦИЈА на кандидати а после избори за ИЗБОР на кандидати. Не ми треба научници за да ми го кажат ова:

“Ним едноставно им недостасуваат интелектуални алатки потребни за да изберат без да згрешат,“ објаснуваат психолозите.

Да им се серам на психолозите и на нивната беспаметна желба за публицитет.

Ние како граѓани воопшто не гласаме за луѓе ниту пак учествуваме во нивната номинација. Ние гласаме за политички партии кои после откако ќе дојдат на власт си прават што сакаат и тогаш гласот на народот е нерелевантен.

Кажи миДени дали ти некогаш си гласал за личност или исклучиво за партија?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1849 на: 12 Март 2012, 12:49:51 pm »
Еден од фундаменталните проблеми во Македонија е што не се гласа за човек/партија туку против човек/партија. Понатаму, се прави целосно поистоветување на партијата со нејзиниот претседател, што е погрешна работа.

Колку за пример, дали некој знае кој е претседател на Демократската партија во Америка?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1850 на: 12 Март 2012, 12:51:29 pm »
Колку за пример, дали некој знае кој е претседател на Демократската партија во Америка?
Така е класен. As a matter of fact воопшто и не е битно кој е претседател на партијата, битни се нивните сенатори и нивната идеологија.

На пример, ако сакам да гласам за Социјалдемократите сакам да гласам ама не сакам да го гледам оној социопатот ******* или *********** кој не знае Е од економија. Или ако сакам да гласам за ДПМНЕ не сакам да го гледам оној *************, кој е генетски модифициран криминалец. Но мене никој не ме прашува нели? ВО фокусот е само како да ме измами да ми го земе гласот а после кој ме е*е!

Отсутен passanger

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 431
  • [O__o]===[][]===[o__O]
« Одговори #1851 на: 12 Март 2012, 12:55:10 pm »
абе си мисли државата на граѓаните гледате автобусите стигнаа навреме пред поскапувањето така да за секого ќе има место
Сите шмркаат , никој не е настинат ?!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1852 на: 12 Март 2012, 12:55:52 pm »
Абе не се ставајтево заблуда, каков овој оној, сите се лопови, кај и да заокружиш да си знаеш дека за лопов/и си гласал :D :D

Кај нас немаат чувства, луѓето немаат идеали, гледаат само да лапнат нешто у џеп, се разликуваат само во тактиката кога го прават тоа.

И да си праведен и лојален човек ќе те расипат таму кога ќе влезеш само за да се заштитат себеси, во џеб ќе ти стават, ако не прифатиш невин ќе те наместат. Тоа се случува константно кај нас.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1853 на: 12 Март 2012, 12:57:27 pm »
Сите се лопови, тоа е повеќе од јасно. Сите политичари се лопови, секаде во светот. Поентата е кој ќе краде со усул, и кој ќе успее да го скрие тоа, народот да не се нервира премногу.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #1854 на: 12 Март 2012, 12:58:25 pm »
ubava grupa na narod fati vmro, penzioneri i nedorasnati srednoskolci,koj neli ne ja gledaat celosnata slika  i uste nekolku od tie sto im e vmro vo srceto,dobitna kombinacija za da bides dolgo vreme na vlast

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #1855 на: 12 Март 2012, 12:58:47 pm »

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1856 на: 12 Март 2012, 13:06:55 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1857 на: 12 Март 2012, 13:08:30 pm »
Гласам за мое добро. Ни за човек, ни за партија, ни против некого. Ама се претера на сите полиња. Јас не викам „не“, тоа е нереално. Само да не се претерува. Да расте економијата и платите заедно со горивото, ИЧ не ми е гајле што прават!

Сите се лопови, тоа е повеќе од јасно. Сите политичари се лопови, секаде во светот. Поентата е кој ќе краде со усул, и кој ќе успее да го скрие тоа, народот да не се нервира премногу.
Taка бе Зеро! Па јасно дека е така. Незнам што треба филозофии.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1858 на: 12 Март 2012, 13:12:35 pm »
Гласам за мое добро. Ни за човек, ни за партија, ни против некого
Така е во теорија односно така би требало да биде, но не е. Во врска со остатокот се сложувам.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1859 на: 12 Март 2012, 13:17:12 pm »
Гласам за мое добро. Ни за човек, ни за партија, ни против некого. Ама се претера на сите полиња. Јас не викам „не“, тоа е нереално. Само да не се претерува. Да расте економијата и платите заедно со горивото, ИЧ не ми е гајле што прават!

Taка бе Зеро! Па јасно дека е така. Незнам што треба филозофии.

Сите викаат така ама не е така, барем не за кај нас, кај нас нема од што да се краде веќе, ако продужи вака ко африка ќе станеме, ама они бар не се цивилизирани. Што е нашата одбрана, зашто го трпиме ова? Кукавички народ сме. Ова никој на друго место не би го дозволил.