Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Микси, Не е соодветна тема но ме интересираат негативностите кои можеш да ги споделиш од искуство?Благодарам.
Без навреда кон возачите на италијански возила, ама Lancia Delta е срање, а стварно многу сакав да ми се свиѓа кога се појави. Ја гледав низ розеви очила и сакав да биде одлична, ама не е.За кола што би требало да е „премиум“ или „луксузна“, материјалите во ентериерот се очајни, а тестното возило што јас го возев целото трескаше и крцкаше. Нова кола, со поминати едвај 2000-3000 км.Можеби Голфот не е премиум, али за Делта-та е SR71 Blackbird.
Јас сепак би го оставил Filip да си купи Голф. Најдобро е самиот да си увиди за какво срање од ауто се работи, и дека истото е наменето за луѓе кој вкусот го изградиле благодарејќи на медиумите, околината и родителите. Али ипак држи цена, многу полесно ќе го продаде за разлика од искуството кое ќе го доживее со Грандето..
Цитат: FilipM на 12 Септември 2013, 13:08:54 pmЗа нецели 2 години, 250 000? Оди по огласите погледни во странство има и со 2 години над 300000. Затоа лесно се пордаваат тука.
За нецели 2 години, 250 000?