да ве поздравам и тука... мојот втор пост...

не знам дали сте приметиле, нашиот почитуван коментатор (Коки) како половина сезона буквално го „отупе“ со муабетот како кими ќе преминел во ред бул!?
патеката по која тргна Коки да ни објаснува како кими преминува во ред бул биле сликичките на неговиот фејсбук профил со логото на ред бул, како во рели шампионатот бил спонзориран од реб бул и некои такви приказни... па затоа сакам да го јавно да го замолам да прекине со таквите коментирања бидејќи делуваат крајно несериозно!
тоа значи, ако јас во мојот аватар ставам сликичка од ферари, не значи дека работам за нив! ако носам адидас тренерки не значи дека работам за адидас или ако користам оперативен на микрософт не значи дека работам за нив. ако некој се води по оваа филозофија и ги предвидува работите, тогаш јас сум петар-пан.

ај и воедно да ја замолам администрацијата да отвори посебен дел во кои ќе се дискутира за сите тимови одделно, тестирања, презентации, шпекулациите на коки нека бидат во посебна тема бидејќи тоа се работи кои нема да се повторуваат... и итн...

пс - дали на овој форум има поранешни членови од питстоп.ком.мк!?...