Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
It’s official – Kimi Raikkonen has left the Lotus F1 team to join Ferrari for at least two years. Sigh.Naturally, this wasn’t the outcome Lotus was hoping for. So in typically jocular Lotus fashion, its official Facebook page shows us exactly how the guys and Блокирано are feeling…
Цитат: Chlink на 11 Септември 2013, 23:46:01 pmКомбинација снова. Кими и Ферари. Како ли само ќе навиваат некои луѓе заферари кога толку плукаа? Демек нема да бидат за Ферари, само за Кими Исто како што си навивавме кога Кими и Маса возеа на времето. Се радувавме на победите на Ферари заради возачите, не заради тимот.
Комбинација снова. Кими и Ферари. Како ли само ќе навиваат некои луѓе заферари кога толку плукаа? Демек нема да бидат за Ферари, само за Кими
Цитат: V на 12 Септември 2013, 08:53:41 amЦитат: Chlink на 11 Септември 2013, 23:46:01 pmКомбинација снова. Кими и Ферари. Како ли само ќе навиваат некои луѓе заферари кога толку плукаа? Демек нема да бидат за Ферари, само за Кими Исто како што си навивавме кога Кими и Маса возеа на времето. Се радувавме на победите на Ферари заради возачите, не заради тимот.Све е супер
Добри сме си ние, Мекларен и Вилијамс не виделе титула 200 години па гајле немаат..
Се ОК али кој ке биде тој маж што ке го ажурира подфорумот за марусија или катерхам и останати ...
Ако навиваш за Кими навиваш и за Ферари. Сакал или неќел. Поентата не ми беше мене за тие што едноставно не навиваат за Ферари туку за тие што беа стрикно против Ферари а навиваа за Кими. Тој момент ми е мутен. Тоа исто како наиваш заиграчите на Милан а не за Милан. . У секој случај профи комбинација, неможам дадочекам. Оваа сезона одамна изгубена е и не ми е интересна.
Nico Hulkenberg’s manager has expressed disappointment with how Ferrari broke the bad news to the German driver this week.“After two months of negotiations, I expected at least a phone call,” he told Germany’s Auto Motor und Sport.
Цитат: Chlink на 12 Септември 2013, 15:41:00 pmАко навиваш за Кими навиваш и за Ферари. Сакал или неќел. Поентата не ми беше мене за тие што едноставно не навиваат за Ферари туку за тие што беа стрикно против Ферари а навиваа за Кими. Тој момент ми е мутен. Тоа исто како наиваш заиграчите на Милан а не за Милан. . У секој случај профи комбинација, неможам дадочекам. Оваа сезона одамна изгубена е и не ми е интересна.Да те поправам како не значи ако навиваш за кими дека навиваш за ферари.. Јас би сакал кими да победува а алонсо и воопшто да не ги завршува трките. И воопшто не сакам ферари да освои конструкторска титула туку ред бул. Ама од друга страна додека кими возеше за лотус мене ми беше мило кога грожан ќе зимаше бодови.