Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 11 Септември 2013, 11:32:21 amЈедва чекам да почне сезона 2014 та Јес да ни оваа не е ништо изгубено...Једино атентат врз фетел ве спасува
Једва чекам да почне сезона 2014 та Јес да ни оваа не е ништо изгубено...
Ако и наредната година Ферари не победат имајќи ги рајко и алонсо тогаш ги бришам од постоење тотално.
Сепак Кими мораше да го напушти Лотус, тимот има финансиски проблеми. Се збора дека му немаат исплатено плата неколку месеци наназад.
Цитат: Falangasaurus на 11 Септември 2013, 11:57:00 amАко и наредната година Ферари не победат имајќи ги рајко и алонсо тогаш ги бришам од постоење тотално.Ама го имаат и доменикели. Ни 100 неможат да поправат што ќе расипе еден човек
Цитат: Skywalker на 11 Септември 2013, 11:53:13 amСепак Кими мораше да го напушти Лотус, тимот има финансиски проблеми. Се збора дека му немаат исплатено плата неколку месеци наназад.Да бидам искрен, ми се свиѓаше глетката на кими во лотус. Добро му стоеше црниот болид. Али, ако не иде - не иде. Не е во цутот на младоста, го нема луксузот да чека до недоглед конкурентен болид.
Цитат: Sportex на 11 Септември 2013, 10:35:10 amMislam deka Alonso brgu ke go napusti tomot na Ferari po doagjanjeto na Kimi!Можеби Алонсо ќе има подобри резултати од Кими?Цитат: Sportex на 11 Септември 2013, 10:35:10 amNe go obvinuvam Alonso, i jas da sum Sampion so Ferari bez razlika sto poslednite sezoni ne mi odi dobro, nema da dozvolam da bidam vtor vozac na nekogo pa neka e toa i Kimi Raikonen.Алонсо не бил шампион со Ферари.
Mislam deka Alonso brgu ke go napusti tomot na Ferari po doagjanjeto na Kimi!
Ne go obvinuvam Alonso, i jas da sum Sampion so Ferari bez razlika sto poslednite sezoni ne mi odi dobro, nema da dozvolam da bidam vtor vozac na nekogo pa neka e toa i Kimi Raikonen.
Реакцијата на Жалонсо по објавувањето на Веста !