Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 324
Klikni-jadi
Имаше ли некој "мобилен" сервис/продавач на акумулатори кај нас?Ми рикна на Цитроенот, па да се договори локација за замена и куповина...Или да палам на кабли/да вадам и да си бркам работа... Sent from my Poco F3
Цитат: KaZaN на 07 Јули 2022, 08:45:39 amИмаше ли некој "мобилен" сервис/продавач на акумулатори кај нас?Ми рикна на Цитроенот, па да се договори локација за замена и куповина...Или да палам на кабли/да вадам и да си бркам работа... Sent from my Poco F3Имаше знам некаде во Бутел 1, оставаш стар, добиваш нов со гаранција и сметка .за Весна акѕмулатори За од оглас имаш еден дечко, но нема сметка, доаѓа и сам средува.
Во секој случај, фала ви
Точно на 4 години користење, Exide Premium 77Ah испушти душа............уопште не се замарам веќе со премиум брендови, си купив AFAplus 74Ah за по мене многу пристојна цена, 2 години гаранција, тој ми фати највеќе око Инаку, кој го интересира, купен од Зенит, односно Еурогума Трејд кој биле увозник и сервисер, дечките моооогу коректни, им се јавив у 12.30ч денес и дечкото ми кажа дека околу 17ч ќе ми го донесе и монтира во склоп на цената, со проверка и откуп на стариот, и проверка на новиот дали е се во ред. Браво за услугата.......................а за квалитетот на акумулаторот, времето ќе покаже
Цитат: zvonkog на 10 Јули 2020, 18:36:45 pmТочно на 4 години користење, Exide Premium 77Ah испушти душа............уопште не се замарам веќе со премиум брендови, си купив AFAplus 74Ah за по мене многу пристојна цена, 2 години гаранција, тој ми фати највеќе око Инаку, кој го интересира, купен од Зенит, односно Еурогума Трејд кој биле увозник и сервисер, дечките моооогу коректни, им се јавив у 12.30ч денес и дечкото ми кажа дека околу 17ч ќе ми го донесе и монтира во склоп на цената, со проверка и откуп на стариот, и проверка на новиот дали е се во ред. Браво за услугата.......................а за квалитетот на акумулаторот, времето ќе покаже Клабери, мал апдејт пошто и јас бев длабоко изненаЃен!Акумулаторов направи 2 години и помина гаранцијата, во меѓувреме колата стоеше незапалена 3 месеци.Денес веќе решен да купувам нов акумулатор, одам у гаража и пали чакмак, ја извозев 20тина км да напуни, ама сепак пријатно изненадување на мое задоволство!