Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 321
Прашање до Анџело: дали полиса на компанијата е да дадете поголем попуст доколку се донесат повеќе стари акумулатори?Прашање до останатите: дали Black Horse се океј акумулатори? На претходната Алфа и купивме таков, ја продадовме после 6 месеци и се немаше време да се оформи мислење. Според огласов, за 2600 денари се добива 55Ah што е многу поприфатливо од... секаде.http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1480563-NOVI-AKUMULATORI-ZA-NISKA-CENA-OTKUP-STARI
Jas se izvinuvam sto kasnam so odgovorot !Da ima sekako ppust za vrateni poveke stari akumulatori, od 250 denari pa nogore proporcionalno od 55 Ah pa nagore.
Само за информација,кај мене на фиатот 45ка врска си нема,55ка мин,иначе земав сеа ја BLACK EAGLE 55,мислам дека е истиот блек хорс пошо потпуно истата пластика е и рачки.го врти моторот како од шала.и предходно сум имал блек хорс задоволен за парите,овие топла више никад у моја кола нема да влезат.
дечки каков акомулатор би ми препорачале за ауди 1.9 и која би била горе долу цената?