Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 333
Aкумулатор во просек колку има гаранција?
Јас земав Топла од овие новиве "сув" т.е. без киселина 75а и супер е еве скоро година го користам, има ли некој друг кој го земал овој акум мислам Djidji тебе те видов на астрата таков имаш?
Чул те господ леле ама заебанции си имал ти со овој акомулатор не сум знаел за ова случка а зошто на записникот напишале по твоја вина дека напонот паднал на 9v да не ти полнеше алтернаторот? Или само за да те одмавнат ? И гледам на сликите што си ги ставил најдоле кај што е печатот и потписот на записникот зошто пише дата 2006 год? Малку не е јасно..... ама жал ми е низ тие заебанции што си поминал.Јас да ти кажам го земав Топла само заради тоа што во предходната кола што ја имав Ровер 214 ме служеше перфектно 6 години тој беше од овие црвениве со киселина, и така повторно земав Топла само овој како најдобар без киселина ми го испофали продавачот и јас го земав се надевам дека ќе ме служи добро ....