Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 333
Стартната сила на акумулаторот е друга варијабла, различна од капацитетот. Горе никој не ја спомна. Капацитетот е изразен во Ампер-часови и разликата помеѓу 77 у 75 е занемарлива.
Акомоулаторот беше Premium Carboon Boost 77Ah. Беше оставен 2 3 пати на сервис односно на полнење, но максимум 2 старта се праева на колата и толку. Умираше. На рекламација, како на испитување бил, се бушел внатре или незнам што, после 2 недели, добивме таков некој КБК 75ка. Дали аутомакедониа Охрид, си го стаиле новиот карбон буст кај нив вџеб, па мене ми дале некој си лоубаџет тоа незнам. Имаат среќа што братми отишол во мое отсуство, па не му дал забелешка. Не сакав да се замарам, мразам коа ја тупат премногу како ние да не сме биле во основно школо.Ако не ви таква заменската полиса @andzelo , контактирај ги, валјда нема друга 77ка карбон на рекламација во охрид.
Јас сум задоволен од односот на Анџело и Exide Premium Carbon Boost. Не зуцна веќе година ипол акумулаторот.
Цитат: howitz на 10 Март 2017, 08:44:26 amЈас сум задоволен од односот на Анџело и Exide Premium Carbon Boost. Не зуцна веќе година ипол акумулаторот.Година и пол...еве на Ц1-от дома фабричкиот веќе 9 години тера.
Ние на кампусот 17 години го имавме фабричкиот акомулатор се до последниот ден супер палеше, некоја француска марка беше , само непамтам како се викаше )