Автор Тема: Ауди А4 1.9 тди 131 караван 2002-03 или Ленд Ровер Фрилендер 2000 нагоре  (Прочитано 8950 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Истотака зависи и од сопственикот на колата,али реално кажано,нема добро ауди од таа година за таа цена да не се лажиме.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
и ко` што кажа Бугар, внимавајте на жени у ПМС, дланките им лачат солна киселина ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Goran_D

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
Кој би трошел повеќе од искуство аудито или ланд роверот?

И кој е поскап за одржување?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Land rover e vo pati poskap za odrzuvanje od Audi.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Шо знам  ???

Дека троши повеќе - ФАКТ!

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
Вака сега :) Планот за кола вчера се смени, дое татко ми вика абе мали ја мислам подобро е некое берлинго партнер и повеке работа ке ми врши али пак вика како сакате и вие, вика ај отвори огласи и отворам и прво го најдов ова http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1005510?searchID=10738372&Idx=9  му се јави одма, од тука блиску беше човекот го зел од трампа од велес, го видовме денес на сервис го носевме се договоривме во цена и го купивме :) па ај нека ми е со срека :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
со среќа да си го вози,иначе си требал дизел да бараш 1.4 во таа каросерија па и натоварен не е баш најсјаен

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
знам ама од понеделник го носам у плимонт за 12к годишно од прилика толку поминува татко ми и перформанси исто не му значат толку, добро му е. Иначе гледав дизели 2005 година идат над 5500 евра зборам за патничко не фургон.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Вакво, но Партнер има другарче, го утепуа од потрошња..купено на ново, со 20тина илјади километри

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
Знам дека троши, сигурно 10 ги лапа, ама реално дизел да земев се доста поскапи со 1500 евра па и повеке со оваа километража што е ова, сега баш доагам од Плимонт закажав за плин, и потоа реално и поевтино малце од дизел ке оскочи возењето во најмала рака исто.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
+1
Podobro ponovo so pomalce kilometri nego nekoj iznavozen dizel pa posle dizni otisle ova ona, gledam luge se usrekija so polovni dizeli ne mozat od servisi glava da dignat.

Dodeka plinot e osetlivo poevtin od drugite goriva se isplati da se instalira plinski ured.